Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 『仮面ライダー鎧武(ガイム)』

上年慘痛教訓, 呢D新野就算瑞記都只會返少少, 相信只係賣晒, 邊有得炒.
redfish 發表於 12-12-2013 11:02 AM

最低限度昨晚見精粉話出面炒緊之後特登成箱收埋唔拿出來賣住
最低限度昨晚見精粉話出面炒緊之後特登成箱收埋唔拿出來賣住
yugi 發表於 12-12-2013 11:04 AM

咁佢坐硬都得了, 呢D普通玩具唔同TAMASHII野, BANDAI見好賣會立即再生產的.
咁佢坐硬都得了, 呢D普通玩具唔同TAMASHII野, BANDAI見好賣會立即再生產的.
redfish 發表於 12-12-2013 11:09 AM

比較好奇咩人會買{:1_222:}
比較好奇咩人會買
j-man 發表於 12-12-2013 12:06 PM

日本方面小朋友好似幾BUY, HK就唔知了
回復 304# redfish

親見2百幾蚊的菠蘿鎖,個小學生二話不說就問埋買埋其他款的鎖有無得平!!!

鎖咁貴都買,哩D FIGURE我諗佢地都想買; 但可能連實物都未見過……想買都無得買><

好似琴日貓鋪番&#21655;蜜瓜斬月,晏D去得番生果甲………今次如果BODY只跟第一型態的話,有BODY的有機會炒貴哂。
回復  redfish

親見2百幾蚊的菠蘿鎖,個小學生二話不說就問埋買埋其他款的鎖有無得平!!!

鎖 ...
ChrisLamXYZ 發表於 12-12-2013 12:47 PM

昨晚我見佢地有斬月,反而兩件甲炒得貴成12算左右,斬月都係9算左右
回復  redfish

鎖 ...
ChrisLamXYZ 發表於 12-12-2013 12:47 PM

D小學生識生果超人@@  真係神奇:(   
TXB禁快播緊?
D小學生識生果超人@@  真係神奇   
TXB禁快播緊?
j-man 發表於 12-12-2013 01:23 PM

而家d小學生細細個拎住部電話/ipad都識上網睇新動畫/拉打{:1_206:}
D小學生識生果超人@@  真係神奇   
TXB禁快播緊?
j-man 發表於 12-12-2013 01:23 PM

依家d細路唔係我地以前果個年代了
回復 309# yugi

無錯,以前淨係追免費台; 到時夠鐘就要捕實電視機或者錄影機錄!之後番睇幾次:DD
今日新番生果&#22050;FL已經被秒哂~~~~~{:1_236:}
in屎 05斬月 義魚發草:die:
Ins 火野麗仲搞野見賣 3魚幾……
回復 311# pein

油麻地見新兩個鎖一套賣4,5魚,心諗魂限版?!真係唔知因乜樹咁鬼貴><
回復  pein

油麻地見新兩個鎖一套賣4,5魚,心諗魂限版?!真係唔知因乜樹咁鬼貴>
ChrisLamXYZ 發表於 12-12-2013 10:15 PM

一套是否指齊4鎖? 如果是, 唔算貴, 定價3000日圓一份的 (PIC FROM FL FACEBOOK)