Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 『仮面ライダー鎧武(ガイム)』

今集Budou Arms 登埸
Budou Arms!Ryuu.Hou.HAA.HAA.HAA!

下週日停播

次回草莓Arms

Ichigo Arms!SyuSyuu To Spark!

芒果
石森在天之靈一定激到眼坦坦:42:
我已經接受左 其實都幾有創意丫.......
yugi 發表於 24-10-2013 03:17 PM

我已經接受左生果arm,
但點解東映同笨大可以咁無賴仲出多幾個無謂arm黎呃商品出...
放過我啦
其實入黎睇TD班兄弟成日插呢樣插戈樣又真係幾有趣~
佢出舊幾個拉打甲都幾ok喎!等我揾日去買左主角先!
好多人入來抽水個外型,有冇真係去睇套劇或者剩係睇變身絕招當睇左 大家心照:36:
其實追唔追係個人喜歡嘅姐...
對你同我都無影響,
鐘意咪睇囉,唔鐘意咪柒就囉∼
就係咁簡單,乜野人都有架啦!!
四話就出哂主要角色,同劇情好似好趕咁,龍玄講兩句就有戰驅..
睇黎仲有大量支線角色,同仲有大量(海量)lock seed未出...
很難想像final form係咩...一種水果? 定係合体腰帶芒棷奶西form...
你有你X哂鬼...我有我讚好睇...
人地講咩由佢囉,好壞很主觀,
我都接受唔到d做型,但睇劇情是ok的...
巴打比個 like 你~
不過插到咁應該啲人都無追落去喇掛
德德電鋸殺人狂 發表於 28-10-2013 09:53 AM

當小時候心中架英雄人物,  現在將D生果笠落個頭度, 始終形象上架落差太大了...
若果有同樣架經歷, 大概就會明白老一輩拉打迷又愛又恨架感受..

若果幾年後 出現寵物卡通造形架拉打, 例如: 貓仔, 兔仔, 狗仔 or Hello Kitty, 鬆池熊
劇情可能相當精彩, 但或許大家又會有唔同睇法:51:

呢尐咪與時並進定墨守成規囉。超巨大機械人動漫都唔興啦,唔通好似超人咁來來去去差唔多???
求變永遠難被接受。
抽插永遠比建設容易。
其實每套rider都有玩一尐主題今套rider的命題就是成長。
個人喜好,我又覺得WIZARD唔錯喎!! 造型靚過凱武好多!! 凱武第五集仲會變士多啤梨,我估榴槤在望!!
大家都講得無錯~
[quote]大家都講得無錯~
不如換個角度講...係唔係 幪面超人...唔係由我地決定
即使Wizard爛到爆炸 事實佢都係一個 ...
德德電鋸殺人狂 發表於 28-10-2013 01:07 PM

同意,正如有D人吾like某款機體ge gundam就吾承認佢係高達一樣..有些自欺....