Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: gracelau

[ENTERBAY] Enterbay 1/4 蒙面超人

我有入,整體係好ok的,係冇人樣差d囉,老實講,EB出舊拉打係明智的,買得起又玩得起大比例正正係70後或更有 ...
heewing 發表於 31-7-2013 07:40 PM

師兄你好呀 ! :65:
想問下你呢隻1:4 拉打個外盒巨唔巨 ? 比起 其他EB 1:4 個 D 發泡膠盒, 係咪細D ?{:1_215:}
因為真係想入番一兩隻 1:4 玩下, 但見到佢個巨盒即時郤步... :47::42:
回復 36# frankylick
我買過EB以前1比4 無買依只 但根據相對比 比之前的細~其實我都林唔明 點解比個甘大葛箱做包裝 純為運輸打算 以前EB早期李小龍D盒只只唔同 製作用心有心思 依家求其唔壓到裏面就算
enterbay 只賣現貨,無預訂
arale 發表於 1-8-2013 09:01 AM
無現貨就可以

………………………………………………
這Enterbay的拉打頭看起來並不像舊1號,看起來比較像櫻花1號
研究了一下, 不說顏色, 頭形和下巴的形狀像極了櫻島1號.  舊1號的頭比較圓, 下巴比較短...
呢隻巨物有幾正都好,我都只得個望字…
謝分享!
期待出Black……………………………………
唔值哩個價lor, 又係仿真皮,遲早......:70: