Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] Enterbay 1/4 蒙面超人

請問eb 門市有無現貨? 朋友想買~~~thx
頭像被屏蔽
請問eb 門市有無現貨? 朋友想買~~~thx
gulu7 發表於 31-7-2013 10:02 PM

應該最少有得訂
下身怪怪地咁

您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 12 字節系統限制: 15 到 10000 字節
回復  heewing
只係著燈呢一下比m記好好多了~ m記都唔係叫平 ~ 燈都唔著下
SNAKE.7 發表於 2013-7-31 21:05

睇你邊年買啦~:58:我入3.0時是680(首日), 入3.0+車是1180(1年後價).
唔覺貴啊
應該最少有得訂
mushroom 發表於 31-7-2013 10:53 PM

enterbay 只賣現貨,無預訂
做運動人物做得好地地,做乜又做拉打呢?
邊個提出嗰個,標爺眞係要拉佢出去打!
borisasf 發表於 31-7-2013 07:41 PM

borisasf兄,其實開多條line唔做死一邊都係好事丫~
我有入,整體係好ok的,係冇人樣差d囉,老實講,EB出舊拉打係明智的,買得起又玩得起大比例正正係70後或更有 ...
heewing 發表於 31-7-2013 07:40 PM

想請教Heewing兄高大Body膊頭關節可動度高嗎?
見你擺呢個pose, 是否可成個膊拉前?

另腰有無關節?胸腔可否幅落嚟可否彎腰?)
Sorry, 太多問體,只想八卦下~
暫時仲未見到D風雷電pose唔知有幾可動~:he:
真心講唔M比記差喎(至少實淨感好好多)....咁大比例放面前都幾震撼....怪就怪動漫展SET個POSE有D趕客&#2 ...
heewing 發表於 31-7-2013 08:35 PM

就係這 reason, 我冇入:42:
    個地台好細, 個pose好唔自然
    叫佢揾超人教下点set rider pose ^^
風雷電!:shy: 粗影手機相

:Q 擘咁大,有無爆呔?
當然無!:shy:
喺無支架撑起個咁大嘅 body!:(
嘩~~~~好巨根呀`~~{:2_327:}{:2_327:}{:2_327:}好想有~~但屋企無位了~~~唔通要瞓街~~
其實有d唔明。。。係bill先生like 一号先出拉打。。定真係重有咁多人重愛舊式拉打?
滴滴仔 發表於 31-7-2013 06:32 PM

我其實都唔明真係有咁多人鍾意黑人運動員,仲要係咁悶嘅籃球(不過我覺得足球最悶)?之前話唔知咩叫NBA 比人狂小
,但我真係從不睇呢d野, 反而拉打識佢幾十年, 呢隻Rider我今日去enterbay 話買哂了,結果要留名等九月