Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 千值練 DINO•三一萬能俠

回復 29# hehemimi

Hehemimi 師兄,是大大隻的手辦來的,十年前旺角中旅社過D間影印場有間手辦舖有Display,二號講價不成,一號曾經有次特價過,但上色未是最靚,收尾都冇買。後尾我三魚半𢴇左隻水桶腰飛斗逢三一白件第一次自已嚟!懶認真的通宵同佢上色,第二朝仲要返工。嗰時好挫敗用筆掃極都唔上色,一撻撻,咁我咪油完一浸乾了又一浸,再一浸,AA膠又難黐手腳搞一大輪先完成。後尾先知原來上色前要上灰底油Primer先同Join要入鐵枝,但到而家都唔太知點對位唔識入鐵枝。雖然成品頗肉酸,但自已很喜愛,放在櫃Display十幾年到舊年先退役換上TOP的一樣姿勢PVC水桶三一。三一真的是最愛!
100% shin getter robot
garykuga 發表於 25-7-2013 11:33 PM

我100%話你知唔係
大家先唔好理果 3 隻係乜先 .... 有樣緊要野,就係 ... 黑3一 係有 合金 GA ... :@
關節是否金屬呀?:what:
膠都近千,咁咪會更加貴?
Anyway, exciting news, thanks Vince for the information!
真三一.........嘿嘿嘿,還好我沒有下手SR~~~啦啦啦
千值鍊萬歲~~~
唔知今日動漫節有冇得睇呢3隻係咩黎???
剛去完訂左黑三,會場並無3隻神秘機體,另外只收現金,請備現金!又見到德哥。
剛去完訂左黑三,會場並無3隻神秘機體,另外只收現金,請備現金!又見到德哥。
taken 發表於 26-7-2013 12:39 PM

請問會場限定奧根賣晒未 ??
未、但你要快啦,好多人。
MK哪裡有得訂練值?唔多覺邊間有得訂!
請問係邊到取貨同幾時派貨?
有....合......金......?{:2_259:}
原本諗住無視的..........{:2_329:}
未、但你要快啦,好多人。
taken 發表於 26-7-2013 01:09 PM

要放工 ( 7:00pm ) 先去到 , 睇黎都可以放棄了{:1_229:}
呢只唔系shin getter
小弟識廣州嘅千值練代理,今年年初睇過佢地今年嘅商品list
系叫daino getter,唔知系咩黎嘅