Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 千值練 DINO•三一萬能俠

終於輪到不死蓋特系列出品,單價又比別人高出不少,材質也不是合金,應該敬而遠之!!
唉~ 睇怕又係出到必殺趕客四肢中間大夾口!
隻Cyberbot就係咁俾間廠糟撻咗, 咩火都無晒.....

更加要買SR...有競爭時笨大一定出盡力,你睇SHF龍騎,SR巨靈神就知:51:再講價錢...千記應該唔會平
每隻都值千金嘅真 getter, 要睇佢有乜造型同 gimmic 先..不過佢地隻 getter 1 都係 ova 水桶身型, 照計都唔會大改{:2_293:}
都係睇定d
千值貴{:1_224:}
笨大dQC:45:
好呀,咁SR真三一可以跌價∼ :34:
正啊,那我家裡面的新世紀真三一合金可以丟了,然後,換三隻真三一套裝。
May be Neo Getter 1-3 .....{:1_196:}
我估, 我估 ... 真三一 1, 2 同 3 號機 ?!
Vince 發表於 25-7-2013 12:47 PM

如果真的是真三一是多麼令人期待....尤其是真三一3號...
不過睇圖中3 號形狀好大機會係舊三一...真三一背部3 號有長身巨大浮游導彈背包....而不是兩枚直立導彈

正啊,那我家裡面的新世紀真三一合金可以丟了,然後,換三隻真三一套裝。
gazza1211 發表於 25-7-2013 09:46 PM

我覺得新世紀真三一合金很不錯(尤其是devil Wing)...即使日後BANDAI出也可能是平手....
回復 24# hehemimi

Hehemimi師兄,D手辦好得!是您的嗎?我剩見過這三個上色機械人,未見過龍馬三一隊佢地。曾經好鐘意白色二號的姿勢,但太貴了,最終揀了齋企好有FUN嘅新世紀合金!

Gazza師兄,順帶一提,其實新世紀後期(好以08年出)嘅真三一一號W-wing SG-20嗰隻上色認真唔錯,齋企真喺得,動畫還原度好高,可惜只能齋企,冇乜可動可言。但都很喜歡它。其他N個版也各有特色,若丟好嘥啊!
I mean real color 嗰隻,weathering也漂亮,但real color finishing very match EX 真三一,又喺叔姪版!Anyway,非常期待千練值嘅presentation!
睇睇下中間個隻心口有D野...
[真三一]心口有角嫁咩?
帝王萬能俠?真三一?
不過我都想係[真三一]~
回復  hehemimi

Hehemimi師兄,D手辦好得!是您的嗎?我剩見過這三個上色機械人,未見過龍馬三一隊佢地 ...
快快 發表於 25-7-2013 11:08 PM

您好, 快師兄....原圖是日本轉載..我也不肯定是否企旦�模型定手辦...不過我有真一3號手辦..不過未排到砌....
100% shin getter robot