Toysdaily 玩具日報

樓主: Toruk_Makto

[分享討論] 東京朝聖行!(多圖)fixed!

師兄, 想問吓中野間尋寶店响邊樹?可否提供一吓?:64:
師兄, 想問吓中野間尋寶店响邊樹?可否提供一吓?
jackietsai 發表於 29-7-2013 10:24 PM

新宿搭一個站去中野,只有南囗or北囗!無記錯應該係北,總之出左站會見到正面有一條有上蓋既大街,好似左賣草餅右賣電話的,一直行到見到樓梯上一層就係!上多一層都重有幾間大野!hope can help!

del...................
回復 17# Toruk_Makto

多謝師兄指點{:1_208:}
回復  Toruk_Makto

多謝師兄指點
jackietsai 發表於 31-7-2013 02:21 PM

中野北囗 - 中野boardway , 1,2,3,4 floor :78:
好有興趣師兄的介紹 , 可是睇唔到圖:44:
有冇師兄教我photobucket爆咗可以點fix?
有冇師兄教我photobucket爆咗可以點fix?
Toruk_Makto 發表於 1-8-2013 02:05 PM

你試下delete哂原本d相,photobucket設定上傳size細d (如640x480)....希望ok啦:shy:
photobucket 終於開得返...
thx so mush ,請問大大是否自由行?可否借借你的行程表?未試過自由行,想出件試下,剛剛跟旅行團去左次東京,冇乜玩具睇=-=....

ching 我6月頭都過咗去
盒三一我都有幸比我遇到

回復 16# jackietsai

大大唔使擔心...中野這地方,日本旅遊天書實會講....會有詳細介紹點去...賣玩具的地方都有介紹到...有地圖...
thx so mush ,請問大大是否自由行?可否借借你的行程表?未試過自由行,想出件試下,剛剛跟旅行團去左次東京,冇 ...
mcdull1975 發表於 1-9-2013 11:17 AM

其實我都係第一次去日本...:35: 行程女友plan因為佢識少少日文,去過三次,又係日資公司做...
不過想睇玩具一定要自由行!依度好多師兄都分享過!可以search下!下次目標係大阪!
回復 26# C-tong
:50:
重平過我...
日本真係好正:36:
好想去{:1_206:}