Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 【永遠的紅魔鬼曼聯】ZCWO Manchester United's Wayne Rooney, Ryan Giggs

回復 74# 乳豬仔

Bill Gates

會出尹佩斯@@
足球同NBA大家的肖像版權分拆法都唔同,好難一併比較.

EB花左好多時候同心力先得到NIKE,Upper Deck兩家公司肯首,
製作呢隻超強MJ,成件事係誠意同耐力的表現,冇得輸.
而呢對曼聯figure,冇錯有好多位都未夠完整,
但係,市面上根本就冇同類商品,冇廠落手去做.
ZCWO呢間小公司卻夠膽拎曼聯版權,
以佢地只係做過幾款大貨o既背景,我覺得已經做得唔錯,所以好想支持下.

個人意見,佢D衫料同頭雕真希望加油努力,希望日後愈做愈好.
(雖然我覺得做到呢個level已經夠玩,仲玩得好happy,但有得改良當然仲好)
但英超章,NIKE剔呢d細節,有當然歡迎,冇我都唔覺係大問題.
最重要係,畀你拎左,印埋落去,最終多左幾多人買?甚至會否因為加價而少左人買?
為左欠一個章或一個剔而唔買o既人,就算加番,佢地都係唔會買.
會出尹佩斯@@
kaworu0017 發表於 25-7-2013 04:22 PM

唔知係咪角度問題,同埋可能只係辦,呢隻真心唔似,像真度極低.
足球同NBA大家的肖像版權分拆法都唔同,好難一併比較.

EB花左好多時候同心力先得到NIKE,Upper Deck兩家公 ...
Toro 發表於 25-7-2013 04:36 PM

Really thx EB and ZCWO to do the figure that bring me back to childhood.
Really thx EB and ZCWO to do the figure that bring me back to childhood.
oscartsoi 發表於 25-7-2013 05:07 PM

個情懷已經冇得輸.
我想知動漫節頭100名訂係咪有多對鞋~~~?????
我想知動漫節頭100名訂係咪有多對鞋~~~?????
小玥玩具大堂 發表於 2-8-2013 09:57 AM

多對鞋多個黃波
同埋係頭三日頭100名去訂,再左去動漫攞嘅人!
個情懷已經冇得輸.
Toro 發表於 25-7-2013 06:25 PM

冇錯身為曼迷同Jordan時代長大嘅Fans,聽到EB同ZCWO出兩者嘅Figures.
興奮度絕對大過HT出Ironman 100倍! 依家晚晚望住隻黑23 Jordan真係好正!:$
多對鞋多個黃波
同埋係頭三日頭100名去訂,再左去動漫攞嘅人!
天碼 發表於 2-8-2013 10:32 AM

只係訂 rooney & giggs o既人, 去會場拎貨只會送黃波, 要另外訂購 extra body 先會跟 extra body 送多一對手同一對鞋, 同埋 extra body 冇得係會場攞, 要等超人通知取貨
當我訂時己冇extra body.  Zwco 真有誠意,至小毎個球星都有新body.
i hope they will make Scholes or De Gea!
QC for my Giggs is very good! Package is very good too! Good job ZCWO.
今年動漫節都有入 EB 同 ZCWO, 相比之下 ... 頭雕邊個好 D 就見人見智啦 (我太太話 ROONEY 唔似, 點解變左兜風耳 {:1_206:}), 但係其他我都覺得 ZCWO 好過 EB

ZCWO 個 packing 好有心, 好靚, 除左佢個發保膠盒要讀, 佢地個紙套都好好, 驚喜位就係個紕套外個球員數字唔係普通印刷上去, 而係植毛, LIKE!!!

而 body 方面, 我亦覺得 ZCWO 好過 EB....ZCWO 個 body 可動性好高, 而且感覺比 EB 的 BODY 札實, 冇玩 EB body 要就住就住咁o既感覺

今次 ZCWO 勝 :71:
影得好靚!冇得頂!
做工雖不及其他公司靚,但身為紅魔fans的我最終都係忍唔住入左貨{:1_202:}