Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 【永遠的紅魔鬼曼聯】ZCWO Manchester United's Wayne Rooney, Ryan Giggs

如果硬要同Eb Jordan比,衫的物料已經無得比,搵番近似的料來做,係有心做同求其做的分別,頭唔似,可能真係師父造工未夠好,但亦唔排除球星要求美化自己才能出街!

而版權呢家野,純係錢作怪,要同英超夾,又要同Nike夾,之後仲要同球員各自的波Boot品牌夾,難道唔少,但Eb Jordan做到,不過Jordan賣的量有番咁上下保證就是了
睇完相又想入...
突然諗起戴志偉同泰來的雙人射球 (要跳起嗰隻) ~~~ 好期待望下有師兄影1:6版
曼聯facebook有340萬fans,講完.
Toro 發表於 25-7-2013 12:13 PM

鐘意師兄依句!
冇Fans,神級頭雕+神級KATO衫嘅運動員Figure都係冇咩人要!
其實要比較都等大家收到件實貨先,eb qc 已經達到出名差既地步,尼間我自己未入過,所以到手後先讚或彈都未遲。件衫質料唔係最好,膝頭位唔靚,冇一掦同英超logo暫時係佢地既不足,相信一路咁出同做得好既話,英超版權遲早到手。其寶我覺得西甲同意甲版權易入手,我自己想佢出皇馬c7,  國米或ac巴治奧。
其實要比較都等大家收到件實貨先,eb qc 已經達到出名差既地步,尼間我自己未入過,所以到手後先讚或彈都未 ...
小志強 發表於 25-7-2013 12:42 PM

LIKE!!

I can do comparison after Saturday :67:

I buy EB JOrdana and GIGGS
其實要比較都等大家收到件實貨先,eb qc 已經達到出名差既地步,尼間我自己未入過,所以到手後先讚或彈都未 ...
小志強 發表於 25-7-2013 12:42 PM

其實以現時睇來,所有球星只可以出到現役。
因佢地嘅俏像權係球會擁有(除C朗擁有大部份自已嘅俏像權)
只要傾掂球會多數現役嘅都可以出,但退役同效力過嘅已經離開球會冇可能出,除左兩邊都傾掂數!
但版權費一定好貴!!所以Beckham, Baggio, Cantona....etc. 都係發下夢算啦
LIKE!!

I can do comparison after Saturday

I buy EB JOrdana and GIGGS
oscartsoi 發表於 25-7-2013 12:47 PM

師兄,同你入嘅一樣!{:1_203:}
傑斯傑斯~~1個扭7個,Dick 大d相真係好有動感:)
大家想睇的露背圖~~

因佢地嘅俏像權係球會擁有(除C朗擁有大部份自已&#2 ...
天碼 發表於 25-7-2013 12:57 PM

好懷念簡7既拉打 kick...
因佢地嘅俏像權係球會擁有(除C朗擁有大部份自已&#2 ...
天碼 發表於 25-7-2013 12:57 PM

咁下年隻giggs咪絕版 (giggs if 下年退休)
可惜訂價太高及接受唔到個“波羅蓋”{:2_324:}
個樣真係差好遠, 傑斯變左第二個人
可否影一張朗尼倒扣射波!!??Thank!!