Toysdaily 玩具日報

HCM PRO 分享討論專用區

[quote]原文章由 destiny 於 18-4-2007 12:01 AM 發表
shawn兄...等我post返隻紅色rick dias襯你隻黑色先
我都係前日先買...:)

哈哈~~ 紅色我無買到,我鍾意黑色多d,而家想揾返d舊model都幾難~~:no:
原文章由 Licarly 於 17-4-2007 11:58 PM 發表
我又來分享一下

Licarly 兄d PS好勁喎,Z o個張氣勢超強:Q
我淨係識得亂咁影:time:
原文章由 shawn 於 18-4-2007 12:09 AM 發表
原文章由 destiny 於 18-4-2007 12:01 AM 發表
shawn兄...等我post返隻紅色rick dias襯你隻黑色先
我都係前日先買...:)

哈哈~~ 紅色我無買到,我鍾意黑色多d,而家想揾返d舊model都幾 ...

你想搵返邊幾隻呀?
我宜家都慢慢儲緊呀..不過佢真係出得好快..我真係唔得喇:die:
原文章由 shawn 於 18-4-2007 12:14 AM 發表

Licarly 兄d PS好勁喎,Z o個張氣勢超強:Q
我淨係識得亂咁影:time:

多謝讚賞:shy:
Z、RX-93、電鍍紅大魔 是我最喜歡的三隻HCM PRO
原文章由 destiny 於 18-4-2007 12:18 AM 發表

你想搵返邊幾隻呀?
我宜家都慢慢儲緊呀..不過佢真係出得好快..我真係唔得喇:die:

我想揾返黑色 MK II , 初初 $48 一隻咋嘛 (兩三年前) ,而家$98 一隻,殺咗我啦:no:
原文章由 destiny 於 17-4-2007 09:48 PM 發表
呢隻係小弟既第一隻HCM PRO...因為我好鍾意destiny.....第一次見到呢款玩具....買了後就鍾意上了...
希望各大大都可以係呢到一齊分享自己既hcm pro同一起討論所有資訊...熱愛hcm pro既大家....
一齊黎討論吧:!
...

呢個 POST 幾旺喎, 好多 Ching ~~ 話時話我搬返另外個 thread d 圖過嚟會唔會有問題? :?
一個 POST 好過兩個 POST:)
原文章由 shawn 於 18-4-2007 12:22 AM 發表

我想揾返黑色 MK II , 初初 $48 一隻咋嘛 (兩三年前) ,而家$98 一隻,殺咗我啦:no:

唔係呀....咁平-.-
我想買返3隻架其實.....哈哈...hcm pro 真係可以去到咁平....你邊到見到呀???
你post 返d 相係到都冇問題啦....宜家個個都係到傾幾好呀...幾開心:love:
原文章由 shawn 於 18-4-2007 12:25 AM 發表

呢個 POST 幾旺喎, 好多 Ching ~~ 話時話我搬返另外個 thread d 圖過嚟會唔會有問題? :?
一個 POST 好過兩個 POST:)

梗係好啦.多d人玩熱鬧d.
:x:x:x
原文章由 destiny 於 18-4-2007 12:32 AM 發表

唔係呀....咁平-.-
我想買返3隻架其實.....哈哈...hcm pro 真係可以去到咁平....你邊到見到呀???
你post 返d 相係到都冇問題啦....宜家個個都係到傾幾好呀...幾開心:love:

我個fd幫我買架,佢話愛民(定紅磡,要confirm 吓個fd sin)成日都有做吓特價咁(但係我一次都無去過 @@),我隻白色 MK 都係 $48 佢幫我買 , 但係之後 d HCM PRO 見最平都要 $78 咁上下:no: 有d鋪頭仲越賣越貴~~ :sad:
頭像被屏蔽
原文章由 kazs 於 18-4-2007 12:33 AM 發表

梗係好啦.多d人玩熱鬧d.
:x:x:x

yeah , 呢度d c hing 真係 nice :love:

shawn 兄....你仲未add我既:cool:
等緊你呀.....check pm啦
$48係講緊兩年前定係宜家呀?
我真係見唔到:no:
原文章由 destiny 於 18-4-2007 01:05 AM 發表
shawn 兄....你仲未add我既:cool:
等緊你呀.....check pm啦
$48係講緊兩年前定係宜家呀?
我真係見唔到:no:

哦~~~ sorry,$48係兩年前嫁,我個fd話佢見到條友成行\"納"晒 ~~ @@
頭像被屏蔽
:)唔知有幾多大大會入1:144隻HCMPRO Gundam呢,