Toysdaily 玩具日報

HCM PRO 分享討論專用區

原文章由 tmisthebest1980 於 19-4-2007 07:11 PM 發表
繼續未完的分享

所有槍系武器:
100mm機槍

==============================
180mm加農炮
http://farm1.static.flickr.com/196/464989167_ ...

哇∼好正ar:)

好想睇下個bag有幾正∼∼影多幾張正相泥睇下ar:shiny:
有無大大post下加左裝甲ge相呀??
原文章由 skbe 於 19-4-2007 11:17 PM 發表
有無大大post下加左裝甲ge相呀??

唔係就咁裝架.....俾d時間佢地啦....今日先有...:!
我係時候出手啦~!!
買齊三部重玩08MS小隊!!
今天入手的HCMPRO....出血了...(FD唔要平放的說(全新)..仲要包得好好...明天仲有3盒拎比我..:shiny:)
明天仲要入陸戰高達....

SF+DESDINY有2SET了:shiny:

再+上本身有個D...好多HCMPRO啦....:no:
你今日一次入咁多盒???
平成點呀:shiny:我真係好想知....你唔鍾意係到講就pm我知:)
你真係勁呀...黑仔大大:no:
我見到21個set呀.....好想要呀...你仲要咁平...激死我喇
原文章由 destiny 於 19-4-2007 11:50 PM 發表
你今日一次入咁多盒???
平成點呀:shiny:我真係好想知....你唔鍾意係到講就pm我知:)
你真係勁呀...黑仔大大:no:

半價- -.......
有D仲平DD= =
原文章由 destiny 於 19-4-2007 01:31 AM 發表

會唔會係你隻野本身有問題呀?
我就未試過有咁既事發生...

有冇問題真係唔太清楚~"~總之冇爛冇裂先啦~
佢係隻手同粒BALL JOINT中間d爛左呀-.-
而家右手永遠使用大砲...好辛苦咁痴埋左
我想問下大大^^" 你會唔會做d手腳先架?等佢唔好咁易爛
原文章由 囉囉囉 於 20-4-2007 12:01 AM 發表

有冇問題真係唔太清楚~"~總之冇爛冇裂先啦~
佢係隻手同粒BALL JOINT中間d爛左呀-.-
而家右手永遠使用大砲...好辛苦咁痴埋左
我想問下大大^^" 你會唔會做d手腳先架?等佢唔好咁易爛

其實好睇個人姐...我有時會將d part 用aa膠整實佢.....有時就用bluetap....
不過有時都要睇下好唔好彩....我又冇咁厚面皮盒盒拎出黎睇下有冇問題....
最多都係買時對幾盒睇下有冇出線jar...希望你下次買盒好d架啦:!
一盒有問題唔代表全部都有事ma:shy:
你入唔入08ms呀?
原文章由 黑仔 於 20-4-2007 12:01 AM 發表

半價- -.......
有D仲平DD= =

咁咪差唔多好多都係$50一盒-.-
仲有冇多呀...我都想入d:no:

原文章由 destiny 於 20-4-2007 12:42 AM 發表

http://www.gundambase ...

其實...將隻公仔掉去公園d泥到, 拎番上來, 可能仲有實戰FEEL...:):):)
不過真係整得好靚...你放係公園會唔會好dirty呀-.-
d泥會跟你返屋企:)
ted大大...你成日咁夜先上黎架