Toysdaily 玩具日報

[新品消息] EX 山羊

回復 199# denlomkxii
咪齋吹!有圖有真相,齊齊黎分享!有圖有真相,齊齊黎分享! 有圖有真相,齊齊黎分享! 有圖有真相,齊齊黎分享! 有圖有真相,齊齊黎分享! 有圖有真相,齊齊黎分享! 有圖有真相,齊齊黎分享! 有圖有真相,齊齊黎分享! 有圖有真相,齊齊黎分享! 有圖有真相,齊齊黎分享! 有圖有真相,齊齊黎分享! 有圖有真相,齊齊黎分享! 有圖有真相,齊齊黎分享! 有圖有真相,齊齊黎分享! 有圖有真相,齊齊黎分享! 有圖有真相,齊齊黎分享! 有圖有真相,齊齊黎分享! 有圖有真相,齊齊黎分享!
吓? 我係咪要笑架
d舖炒野=開發者無市?? 唔炒=無錢賺?
舖賣得貴出, 對生產商都唔係好事, 賣得貴 ...
denlomkxii 發表於 1-8-2013 11:47 AM

都唔知你係真心傻定係到扮傻...
人地鋪頭賣得貴冇人買,亦唔會影響生產商...
鋪頭一拎貨就要即畀錢代理,唔係代理擺鋪頭寄賣...
收左錢理得你賺又好,關門大吉都好啦...
生產商主要個市場係日本同大陸...
香港個市場係呢十年都已經唔再重視...
update下D資料先啦...
回復 203# AK30

師兄小心啲,佢可能尋日斬完十一個人,今日開個十二號 ACC :69:
回復  AK30

師兄小心的,佢可能尋日斬完十一個人,今日開個十二號 ACC
mudwk 發表於 1-8-2013 12:27 PM

{:1_236:}{:1_236:}{:1_236:}
唔怪得知佢之前個11號連條屍都冇...
畀版主BAN完再DEL POST...
頭像被屏蔽
回復 205# mudwk
thank you very much!!!
吓? 我係咪要笑架
d舖炒野=開發者無市?? 唔炒=無錢賺?
舖賣得貴出, 對生產商都唔係好事, 賣得貴 ...
denlomkxii 發表於 1-8-2013 11:47 AM

哦,想回你但小堅答左,算啦,但我想講,如果你唔想笑,你其實是可以喊的,試下,幾好feel下嫁
條友係嘈就去笨大到嘈啦,係度嘈贏左又點呀,仲要被人ban咁多次ac證明根本都kaikai地.

咁多時間開新ac係度講大段野回覆人....不如去人地度嘈啦,係尖沙咀海港城呀笨大呀....:74:實幫到你啦.再唔係精神科高立仁醫生都幫到你.
頭像被屏蔽