Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] MMS212 – Iron Man 3: 1/6th scale Heartbreaker (Mark XVII)

小弟抽到星期六去俾訂,去到都係排咗二十到二十五分鐘就搞掂,估唔倒差一兩日就差咁遠。。。。。 ...
加爾貓 發表於 22-7-2013 11:44 AM

之前星期日訂Robocop都無咁多人,同機唔同命。
之前星期日訂Robocop都無咁多人,同機唔同命。
mushroom 發表於 22-7-2013 12:16 PM

可能真係較為好彩,上次Robocop同今次Ironman都係咁啱前面只係得十零人,真係要還神囉:o。。。。。。
回復  pakkei1225

每人一隻是常識吧
膠膠地 發表於 20-7-2013 03:22 PM

因我是第一次去HT門市訂野,之前都是網上買抄價,加上外國朋友叫我幫他訂一隻,所以才問><
可能真係較為好彩,上次Robocop同今次Ironman都係咁&#21873;前面只係得十零人,真係要還神囉。。。。 ...
加爾貓 發表於 22-7-2013 12:26 PM

你真係好彩,證明係你的就係你的。
真心覺得抽中星期日落訂的師唔們唔好彩,好天晒落雨淋...

予期係咁不如等多幾日walkin可能仲快,橫掂唔跟順序派貨。
我見到 "鴉烏" 有40張單放緊, 就知道點解咁多人訂, 總覺得 MARK V 效應可能重現.
總覺得呢隻唔係好值, 1500 咩都無又唔係合金, 來緊動漫仲有兩隻 IM 會開訂, 決定留子彈.
&#21873;&#21873;食晏過去訂埋,半個鐘倒搞掂! 門口都已經冇龍了
我見到 "鴉烏" 有40張單放緊, 就知道點解咁多人訂, 總覺得 MARK V 效應可能重現.
總覺得呢隻唔係好值, 150 ...
有性格 發表於 22-7-2013 02:05 PM

Ching, 知唔知會開邊開兩隻呢??
係唔係要入場先訂到?????
&#21873;&#21873;食晏過去訂埋,半個鐘倒搞掂! 門口都已經冇龍了
天碼 發表於 22-7-2013 02:14 PM

呢 d 番工時間當然少人啦, 今晚先會多人.
總覺得呢隻唔係好值, 1500 咩都無又唔係合金, 來緊動漫仲有兩隻 IM 會開訂, 決定留子彈. ...

師兄, 仲有邊兩隻會開訂呢? 是否合金版呢?
你真係好彩,證明係你的就係你的。
mushroom 發表於 22-7-2013 01:11 PM

其實如果HT唔係催命咁催人要收倒email第二日內就要去俾訂的話,根本好多師兄都唔使受苦受難,一切都係HT一手造成,真係他媽的祖奶奶{:1_213:}。。。。。。
總覺得呢隻唔係好值, 150 ...

師兄, 呢個價錢, 除佐 mark 17, 仲有邊款 ironman 可以選擇呢?
抽中星期六�日畀$係&#25886;命D
岩岩訂完 唔洗5min 好lucky
&#13761;&#21873;行過,得幾個人訂:42:,車望hottoys做下好心吾好要D客星期六同日排餐死啦:54:!!!!!