Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] MMS212 – Iron Man 3: 1/6th scale Heartbreaker (Mark XVII)

今日去排...我前面有個女仔排到暈左, 要同行朋友扶佢走...唉
crazysmiles 發表於 2013-7-21 11:13 PM

咁多人對mark 17咁大愛?如果攞黎炒,總要付d代價{:2_279:}
今日去排...我前面有個女仔排到暈左, 要同行朋友扶佢走...唉
crazysmiles 發表於 21-7-2013 11:13 PM

昨日都係排後樓梯?? 暈左就真係...:54:
頭像被屏蔽
HK people very love Iron-man !
Today my family blame me for order iron-man again.
my friends also blame me not accompany them to play.
But HT just allow me to come for today only!!!
HT very slow !! the cashier very slow..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
全球最愛IRONMAN既地區睇怕都係旺角.........
昨日都係排後樓梯?? 暈左就真係...
rubybaby 發表於 22-7-2013 01:44 AM

我地唔係排後樓梯, 當日我一早去超人訂朗尼傑斯, 超人正常係 1:00 開門, 但係當日佢地好好, 12:15就派籌, 12:30已經攪掂, 之後返落樓下見 HT 條龍其實唔係好長, 我地排馬路邊, 冇野遮, 龍頭係上樓電梯個門口對出, 我地當時龍尾只係 pccw 門口, 真係唔係好長, 應該未夠50人, 我前面個幾個當然係50之內啦, 之後先慢慢人多......HT 真係冇得頂, 非常有專業精神, 話1:00開門營業就真係絕對唔會早過1:00....我係50人之內, 都差唔多 1:45 PM 先上到樓再排隊比訂....

如果唔係咁分流的話, 又出現排到去痴之保, 4個鐘訂玩具

我個fd話昨日抽中去訂, 排了45分鐘, 一條訂龍, 另一條就取貨龍.
都仲有不少人唔係訂mark 17, 係訂3寶~
應該答D途人話係排隊買"成人玩具"咁會5會吸引D呢
hawker 發表於 21-7-2013 02:01 PM

I like your answer!:54: I consider answer the same if someone ask me the question!
crazysmiles 發表於 21-7-2013 11:13 PM

炒到都吾夠比醫藥費 , 何苦 ?
:57::57::57::57::57:                  Forget it~~~~
小弟抽到星期六去俾訂,去到都係排咗二十到二十五分鐘就搞掂,估唔倒差一兩日就差咁遠:69:。。。。。。

尋日去見到個60後帶埋老婆同兩個小朋友一齊排, 好心佢真係禍不及家人喇, 要兩個細路陪你一齊企成粒鐘.
唉,低能....
駛唔駛排到咁呀?
我肯定23號之後幾日晏晝三四點walk-in入去Toy hunters訂唔駛十分鐘 ...
膠膠地 發表於 22-7-2013 01:45 AM

Agree x 10
頭像被屏蔽
HT 想做俾超人玩具睇受歡迎程度的分野???