Toysdaily 玩具日報

查看: 7979|回復: 19

[分享討論] 隔離台的Liam Neeson....神人......

可動眼係重點!!

正到喊!!!!

唔打燈, 冇effect, 高清相!!!

高清相見真張

有得賣就好la......

:47:點解可以正到咁架:47:
勁似!!!!!!!!!
是否 HT d 員工撈外快 {:1_197:}
好正呀,這才是熱血的玩具!貓女個頭雕真係垃圾!!!!!
勁正!!!  高清先嚇人.......紋理正到喊~~~~~
神級既制作~~~~~~~~~~~
This one is nice!
個頭真係一流喎, 請問聲師兄邊處入貨同幾錢呢?? 謝謝!!
幾時先有大廠出liam neeson:63:
回復 9# murphy1023

冇呀, 我都係見隔難台有人post, 我先post jar,  相信佢冇量產........可惜.....
回復  murphy1023

冇呀, 我都係見隔難台有人post, 我先post jar,  相信佢冇量產........可惜.....
BBCC 發表於 16-7-2013 11:50 AM

蠑螈z大大只post隔離台,同埋佢有blog,
http://newtz101.blogspot.hk/
不過好多前作無收錄
回復 12# joo200456789

WU~~~~~~~~BRUCE WILLS............................佢賣唔賣KA???
回復  joo200456789

WU~~~~~~~~BRUCE WILLS............................佢賣唔賣KA???
BBCC 發表於 16-7-2013 12:08 PM

佢自娛, 仲有之前隻阿部寬都好鬼正!
不如造埋taken裡面佢個女?