Toysdaily 玩具日報

查看: 6773|回復: 26

[玩具攝影] 人生第一隻SR合金 SHIN MAZINGER Z

人生第一隻SR合金 SHIN MAZINGER Z

比各方面o既合金同造型吸引了...其實我係比人毒的...
本來都鍾意魔神呢個機體,所以第一隻SR當然就係MAZINGER啦.
人仔細細份量都好足,合金,上色,配件都好滿意,比例細左DDDD~~啦,不過還是OK的.

謝謝觀看...
Photo is great !!
I won't buy it as I feel it is too costly ....when compare the normal Mazinger Z, nearly double price
C HING擺既post真係好動感好有feel!!!

呢隻真係無得輸,平靚正重好玩又自然,有特效加魔翼,關節又實又有驚喜..之前仲要冧過價...唔買對唔住自己:51:
ching的相好正!!!同ching一様,呢只系小弟第一隻SR,玩過之後忍唔住後追埋万能俠2号(当时未再版),好玩!!!!
呢隻魔神真係好鬼正.............其他特別版都好正架樓主~:love:
回復 3# h238hk

多謝ching您o既支持,第一次玩,有機會希望ching多D指導一下小弟:love:
回復 4# 老文

係呀,我研究過一輪,發覺1號同2號好似都有點小貴,所以就穩左呢隻黎入手,貪据野多,haha...不過真係無得輸...謝謝文大的支持:)
回復 5# 猛好打

2號宜家好貴呀..:die:唔捨得入手.第二隻我入左隻巨靈神,原無以外今日應該可以po到出黎.我宜家真係愛不釋手啦...瀨晒野...

謝謝ching的支持
回復 6# ray文

我知,我呢幾日係度自毒完,宜家好辛苦{:1_217:}:no:
呢隻正,我都係入完呢隻就中sr毒了
回復  ray文

我知,我呢幾日係度自毒完,宜家好辛苦
ivancheng 發表於 16-7-2013 11:51 AM

幫你解下毒啦............:75: :75:

回復 12# ray文

我睇你唔到,我睇你唔到,我睇你唔到....:die::die:
幫你解下毒啦............
ray文 發表於 16-7-2013 12:09 PM

呢兩隻真係正到爆炸....:D:help:
回復 11# revy

太正,我唔知點去形容....:help: