Toysdaily 玩具日報

查看: 19901|回復: 27

[新品消息] ULTRA Street Fighter IV

http://www.youtube.com/watch?v=A ... ure=player_embedded

明年初推出, 加Poison, Hugo, Elena, Rolento同另一個角色.

有DLC版, 有碟版.
明年初推出, 加Poison, Hugo, Elena, Rolento同另一個角色.

有DLC版, 有碟版.
getterwing2 發表於 15-7-2013 04:19 PM

31神好耐冇打.......聽番D音樂已經想操番幾舖......加幾個人要等到出年......唔係掛{:1_206:}
31神好耐冇打.......聽番D音樂已經想操番幾舖......加幾個人要等到出年......唔係掛
黑色三連敗 發表於 15-7-2013 20:50

我間中仲有打.  不過好耐冇見你online.
我間中仲有打.  不過好耐冇見你online.
getterwing2 發表於 16-7-2013 11:20 AM

呢期爆緊機戰OG白金~~~所以好耐冇出現~~~又準備出現番~~~:shy:
又買多隻 ... 到底要買多幾多次 SF4 先會出 SF5 呢 .... {:1_222:}
又買多隻 ... 到底要買多幾多次 SF4 先會出 SF5 呢 ....
Vince 發表於 23-7-2013 10:18

小野話仲未有整SF5的計劃.

依家新舊主機交替, 新機的user base未夠大, 依家出只會做炮灰.  所以capcom都係小修小改咁樣出DLC炒冷飯, 諗住小小本錢, 搵到幾多得幾多.
呢期爆緊機戰OG白金~~~所以好耐冇出現~~~又準備出現番~~~
黑色三連敗 發表於 19-7-2013 21:43

好ar, 咁你幾時online又見到我的話, 就invite 我打la.
好ar, 咁你幾時online又見到我的話, 就invite 我打la.
getterwing2 發表於 29-7-2013 03:24 PM

您仲係好勁~~~果然流住SF既血~~~:$
又買多隻 ... 到底要買多幾多次 SF4 先會出 SF5 呢 ....
Vince 發表於 23-7-2013 10:18 AM

傳聞可能係2019年~~~~:56:
您仲係好勁~~~果然流住SF既血~~~
黑色三連敗 發表於 4-8-2013 20:14

勁咩ar, 咪話search 街客房有輸冇贏, 果晚你走左後都俾雞兄打到七零八落, 佢最後要出動Dan來讓我
要回歸囉~沈迷左gundam世界成年了..
勁咩ar, 咪話search 街客房有輸冇贏, 果晚你走左後都俾雞兄打到七零八落, 佢最後要出動Dan來讓我
getterwing2 發表於 5-8-2013 08:37 PM

您講真~~~{:1_236:}

佢隻DAN都好勁架~~~成日win我~~~不過我打到用尾會玩jojo~~~~我睇d對戰好多高手都冇玩~~~~:cool:
要回歸囉~沈迷左gundam世界成年了..
潔白紙巾 發表於 7-8-2013 04:22 PM

您隻豪鬼廢左武功未~~~~{:1_214:}
您隻豪鬼廢左武功未~~~~
黑色三連敗 發表於 7-8-2013 09:47 PM

隻隻都廢哂了....{:1_201:}
您講真~~~

佢隻DAN都好勁架~~~成日win我~~~不過我打到用尾會玩jojo~~~~我睇d對戰好多高手都 ...
黑色三連敗 發表於 7-8-2013 21:45

我都想玩jojo, 可惜冇ps3

下一代應該會買ps4