Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 接住跳樓貨: Brave合金No.10逆轉王 (同場加映Figma-Roger和Lego美杜莎)

BIG O合金魂是十分不錯的,事實上也沒有怎呎跌價,反而那SET魂限是超天價
Chandlermok 發表於 14-7-2013 06:35 PM
7鱼
    一万三千yen定价,年初我还在旺角见到不用7鱼
恭喜 GAZZA 兄入到好物, 可以考慮入埋隻三冠王, 都係跳樓貨, 超抵玩.
LEGO人仔第10代最 like 都係蜜蜂女 ...
Mo.P 發表於 14-7-2013 06:41 PM

我最想要mr gold,不过价太离谱,放弃了。
請問師兄...逆轉王....可以係邊樹入手?
逆轉王性價比高,以這價入非常抵玩,GAZZA兄入得好!
CMs真的令人又愛又恨!懷舊機械人角色老餅至愛,有D冷 ...
快快 發表於 14-7-2013 07:35 PM

是啊。热门都绝大部分出了,只有买cms的冷门嘢。我还在日本订了brave合金no.39的bosspalder。抵爆!
i like / bought 美杜莎
ygat2005 發表於 14-7-2013 08:10 PM

就是喜欢这些怪兽样子的lego人仔
逆轉王、三冠王其實出得不錯
simpsons 發表於 14-7-2013 09:01 PM

尤其是现在这个回到小时候的价钱(^3^)
這只合金超重手呢~
chinam 發表於 14-7-2013 11:41 PM

是啊。实在喜出望外~~~(╯3╰)
呢隻同三冠王必入...超重手, QC又好...底玩!!!!!!!
龍威其實好好睇......飛人當年俾人用鑽石子彈殺死......龍威就俾壞蛋3人組用爛雞蛋打爆.....真係睇到眼濕濕.....:handshake: 話說配音員都好似有2位過檔左3色台....一個係陳永信...另外3人組女聲....唔記得叫乜名....:49:

CM'S真係出得好正~~~:71:
Figma Roger is good!!!!!!!!!! :71:
三冠王也可以入一下 cms前期做的比较好的几个 逆转王 三冠王 战国魔神 {:1_203:}
you buy 逆轉王$3xx?
gunbaron 發表於 15-7-2013 09:55 AM

Yes, 三條半魚。
請問師兄...逆轉王....可以係邊樹入手?
骷髏頭骨 發表於 15-7-2013 06:08 PM

pm你了。
龍威其實好好睇......飛人當年俾人用鑽石子彈殺死......龍威就俾壞蛋3人組用爛雞蛋打爆.....真係睇到眼濕濕 ...
黑色三連敗 發表於 15-7-2013 09:05 PM

個名叫龍威你都記得:@!?勁啊、欽敬啊、厲害啊!!:x
Figma Roger is good!!!!!!!!!!
fktuen 發表於 15-7-2013 09:48 PM

Thanks support.  I haven't watched the anime.  But the serious outlook, hair with gel, black suit & chest muscle attract me !!