Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: cs13

[新品消息] 福X 1:144 RG特價

回復  馬仔

佢個面書好衰架,一部份貼貨相又唔標價,有人留言問價又唔知因乜唔答.大部份都無答...
三盒價 ...
hompage 發表於 14-7-2013 12:22 AM

agree , only wrote cheap price {:1_204:}
回復  馬仔

有次答一個問佢面書,佢明明未有的貨幾時有,話畀條友知行幾條街(米青)有喎..
FL就話我 ...
hompage 發表於 14-7-2013 01:36 AM

of coz , she use fb help her to sell toys
回復  cs13

本人的RG有...01,04.09.10(咁0岩去日本剛好0個幾日出就買埋,點知香港都唔係貴好多..當時更 ...
hompage 發表於 14-7-2013 02:07 AM

bro.H

if not "limited" all gunpla ready no need to buy asap

must drop n U can buy back 3xyears b4 1/60 RX-78-2

no need worry :78:
回復 32# S20081997

講件佢未有0既貨0者..:80:..
RGZ 早3星期福X$1柒發
回復 35# saimuipa

貴0左囉..精16幾之嘛...:58:
回復 36# hompage

Z有16幾咁平咩
邊間精
回復  S20081997

講件佢未有0既貨0者....
hompage 發表於 15-7-2013 10:42 PM

also, she open for sell toys "ma"

she think/feel all are her customers :78:

if U said/type next time , may be she blacklist U "tim":36:
回復 37# linkchan

本人都係睇番之前D POST,不過周圍分店都無乜RG,RGZ,得YL分店有其他款...
回復 38# S20081997

:60:
FB 問親佢價~~未見過佢覆~~
cs13 發表於 2013-7-14 00:30

唔係話咩, 都唔知佢邊D可以收8仔, 邊D要收散紙,
我1落車就行埋去, 身上未必有1疊CASH架.
比錢時方知, 真係令我:shy:
所以家下, 身上有大量才會去.
昨日行經188精,見有多款RG售一生五,款式有MK II 兩隻色,seed Strike,紅綠渣及RX78,有興趣嘅大大可以去睇睇