Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 福X 1:144 RG特價

福利真係幾好嘢. 賣乜都貴過人, 連做特價既都貴過人果下先堅......

元朗精品尋日我見仲有大把, $135一盒. 除Z.
回復 16# 你好

衰在這間舖太細..貨唔太多..D大就更好..
回復 17# hompage
師兄
元朗榮X RG $13* 一盒
除佐Z冇之外D款都齊哂咁濟
有幾款數量就少D
如:GUNDAM,渣古,紅渣,FREEDOM
回復 18# Akira0302

謝謝.你睇落D我都有個POST.:65:
佢話買夠30定40盒再有折添...買咁多團購咩...:58:
3盒加埋!#)定一盒!#)先
3盒加埋!#)定一盒!#)先
412456 發表於 14-7-2013 01:59 PM

RG 3盒先!#)冇咩可能...
你話BB同死貨HG(如AGE款)就有可能3盒!#)...
回復 21# Akira0302

榮X,比HG更細的AGE模型,好似好似一舊六盒...HG AGE就一舊三盒..好似..睇完唔記得..:he:
回復 22# hompage
一魚3盒AGE HG,買佐3盒黎素組滲線
都幾正,堅抵玩:71:
細AGE模型就唔多想買。
可動低好多...
依加唔知係咪福X個名響左,愈做愈串
要搶既貨永遠留唔到,因為佢同你講留左比熟客
唔洗搶既貨貴到離譜
回復 24# cergo

睇佢地泊門口搾D名車幾貴就知間野生意有幾好....:he:.....
回復  cergo

睇佢地泊門口搾D名車幾貴就知間野生意有幾好.........
hompage 發表於 15-7-2013 02:16 AM

哈,我感覺到既有一種模式
要搶既貨,好平咁賣,貼係FB 1個鐘,其實一早留晒比人
過多兩日又有果隻貨,但就貴左好多

所謂特價跳棲貨....其實真係唔多掂
回復 24# cergo

最慘係向佢FB有一大班聖鬥士:x
回復 27# Mr009

哈,有個"女神"嘛
之前有位師兄問左個問題真係笑到我噴飯
早期佢好濃妝,個師兄問佢係咪用模型油化

p.s.我對呢間野無喜亦無惡,價岩都會跪低:57:
回復 28# cergo

再早D佢是否做過三舊三盒定兩舊兩盒..:unhappy:唔記得LU

米青口口口就做過一排一舊一盒舊款高達,渣古..:$.
精X今日去過好似冇晒~~定我見唔到~~
cs13 發表於 14-7-2013 12:08 AM

188 , ssp n yuen long have

but havent Zeta :78: