Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] EX合金 神勇飛鷹俠!!Gatchaspartan (補返comment)

回復  Sapphire

Sapphire師兄保重身子,快D好返呀!
快快 發表於 13-7-2013 09:57 PM

Thx a lot:64:,  辛苦命一條,返翻工作做下野自然會好返:oh:
我而家想繄,隻機可以放響邊?{:1_201:}

好大隻。
回復 18# 馬仔

我將個玩具櫃的超合金魂放埋O的, 迫O的, 整O左O岩O岩好一架機O既位俾佢放正O係中間.
題外話, 樓主有玩warhammer 喎
Sapphire兄,這套片新的嗎?今年八月?好期待!
之前不是有甚麼外國真人版但好像無疾而終?抑或我記錯?

馬仔兄同Chanand1兄,
我成日都遇到同樣問題,大飛機上櫃好似好嘥位。
櫃好像機械人排排企慳位D。所以儘量諗辦發,我的辦法是造個Display箱層層疊。
如下圖:
但三角朱固力好似太大架仲喺箱仲諗緊點搞。

Maybe need to custom made another bigger plastic display box later on.

恐龍探險隊邦扶你!!:43: 円谷扭蛋又好似無甘大隻••••
请问是G kit嗎
回復 23# tower

Tower兄,是円谷倉庫盒旦呀!自已加D恐龍仔同人仔!D恐龍好乖架,唔會追住D小朋友咬!
定做?裝鷹個盒要幾錢?{:1_208:}

Maybe need to custom made another bigger plastic display box later on.
快快 發表於 14-7-2013 08:11 PM
回復 25# 馬仔

馬仔兄,around 一隻正價SR合金價,我唔知點表達怕犯規。
小朋友著「衫仔」食飯仔食到「一半」!
Sapphire兄,這套片新的嗎?今年八月?好期待!
之前不是有甚麼外國真人版但好像無疾而終?抑或我記錯?
...
快快 發表於 14-7-2013 08:07 PM

套片是新的,今年八月日本上影...
http://www.gatchaman-movie.jp/

快快兄,你有很多名車在家:71:
題外話, 樓主有玩warhammer 喎
alexbloodangel 發表於 14-7-2013 07:34 PM

yes, I like warhammer figure too....... some of them were displayed in my office as shown in the photo.
those at home....  :he:

btw, not much warhammar friends in TD:oh:
樓主可以去灣仔Fun Atlier, 我個個星期六到會去玩
回復 28# Sapphire

Sapphire兄,D櫃相好靚好整齊,warhammer我未接觸過,睇大大D近鏡造工好精緻。
是外國古代神話兵隊嗎?是不是有得好似捉旗咁可怖陣有游戲玩的?
D車仔喺買完隻變型金剛紅色變林寶Countach機械人後挑起去買儲返D林寶的,其實自已最喜歡八,九十年代慨日本車,好有感情。