Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] EX合金"神勇飛鷹俠"五連合体快影(加EX全家福)

Yea, I decided may buy one more set for my collection........
CombattraV 發表於 13-7-2013 07:52 PM

細心比較舊版, 哩隻合體設計係真有誠意避開花油問題, 不過仍出現花油係可能噴油厚左, 唔係係主接合位出現, 佢主要接合都用黑膠鈎同筍位, 要插機頭都預縮頭...睇落真係有實際用用家角度考慮過.....算交到貨了~ :71:
細心比較舊版, 哩隻合體設計係真有誠意避開花油問題, 不過仍出現花油係可能噴油厚左, 唔係係主接合位出現 ...
Taru 發表於 13-7-2013 11:25 PM

Yea, designer really consider from collection view this time.........:71:
Longer than Popy DX one ga la bor.........
CombattraV 發表於 13-7-2013 07:51 PM

英文不好。。。。。。。
我都忍唔住訂咗...............
英文不好。。。。。。。
bob2007 發表於 14-7-2013 05:30 AM

佢長度已經長過舊版ga la.........
我都忍唔住訂咗...............
h238hk 發表於 14-7-2013 07:28 AM

Great:71:..................................................................
話時話,CombattraV 兄,你隻5號仔有乜野問題?
話時話,CombattraV 兄,你隻5號仔有乜野問題?
Sapphire 發表於 14-7-2013 10:25 AM

其實5号仔無咩問題, 只不過當時見佢同2号接合位我想知有無extra part姐醜...:34:
飛鷹俠應該仲有一Set未出,一號機係紅色鷹,二號係黑色跑車⋯⋯期待中!!
飛鷹俠應該仲有一Set未出,一號機係紅色鷹,二號係黑色跑車⋯⋯期待中!!
馬仔 發表於 14-7-2013 11:37 AM

U mean this set?

回復 70# CombattraV

:71: very good, 希望EX 快O的出埋la
小弟錯過EX笫一set,現在已天價
整幅全家福影就好了。
D設計依家睇仲好型,無過時!
多謝大佬欣賞..........但你個profile發生咩事?黑哂嘅。
CombattraV 發表於 12/7/2013 07:59 PM

小問題小問題!:34: 多謝CombattraV 兄關心! :)

U mean this set?
CombattraV 發表於 14/7/2013 12:28 PM

CombattraV兄啲收藏真係全部得來不易嘅極品! :78:

想請教點去保存? 我見你啲玩具無論盒同產品都算幾新淨! :handshake: