Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] EX合金"神勇飛鷹俠"五連合体快影(加EX全家福)

請問邊部份是合金做,是否每部机都有
iannt2011 發表於 12-7-2013 06:43 PM

係,隻隻都有,論重量同size一定贏Popy,但當然經典一定係Popy版la
電磁俠兄嘅快影, 真係快到顛咗...5點就攞埋影埋+post埋!!!! 強!!!!
請問有支架for合體後display嗎?:64:
電磁俠兄嘅快影, 真係快到顛咗...5點就攞埋影埋+post埋!!!! 強!!!!
請問有支架for合體後 ...
ToyKnife 發表於 12-7-2013 07:22 PM

多謝Toyknife兄欣賞..........:64:有ga, 但唔攪住la.........:67:

樓主,請問左邊兩盒EX幾時出過?好吸引!!:D  冇印象呢....{:1_215:}
樓主,請問左邊兩盒EX幾時出過?好吸引!!  冇印象呢....
ba2784 發表於 12-7-2013 07:27 PM

Um, let me think think sin...................seem 2010 summer lu............only issued once ja, manufacteror told me won't produce again ga la, seem have some produce problem for them:36:, but they can't tell me details...:67:
{:1_223:}{:1_223:}好珍貴呀!!!
CombattraV大 多謝分享! {:1_226:}希望我都可以好快擁有. {:1_223:}
CombattraV大 多謝分享! 希望我都可以好快擁有.
可變戰士 發表於 12-7-2013 07:46 PM

多謝大佬欣賞..........但你個profile發生咩事?黑哂嘅。
你今晚一定好開心.........
CombattraV 發表於 12-7-2013 06:40 PM

V兄咁講法,我一定收貨喇,出發中~:he:
太靚...:71:好在5中....:34:
合體時,好似話,是要換件的!???

非完全變型.???
joeyip 發表於 12-7-2013 05:11 PM

唔駛換, 話要換果個未合過...

而且個設計都係盡量免花件...好似三號會縮頭先隊入一號機,
四/五號用埋磁石等....

成人合金就fit 晒...若以當年對像係小朋友要拎住合體四處走同玩, 哩個新合體設計係一/三號同三四號位就相對以前就無咁扎實同單薄左, 所以座個發射台剛好包到三/四號機個底鈎, 就翻氶扥力...

我覺得可惜係無膠人仔插上機...同埋個座既膠鈎鏍C位開得麻麻, 若跟足用長鏍C上盡, 小心移位逼爆個膠鈎(雖然有SPARE), 各位小心留意~

又要借用V大位...唔好意思..:handshake:
補夢完成...三代同堂...已好滿足了:52:

我要膠人呀~~~~, 我要亞珍呀~~~~!
係,隻隻都有,論重量同size一定贏Popy,但當然經典一定係Popy版la
CombattraV 發表於 12-7-2013 07:21 PM

係幾重, 我幫朋友拎埋...一箱兩隻好似扥米咁....:60:
不會有人嫌太小???????據說只有30.6 CM