Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 10月--SHF影月再販,black2.0,戰蝗號2.0 (發售日確定 @P.31)

有, but will release RX ver2.0

小弟想問之前有冇出過 幪面超人RX?
老實人 發表於 27-10-2013 03:14 PM
一出已經要等再販
咩世界……
Daredaddy 發表於 27-10-2013 01:51 PM

個個係咁PO文找,唔炒就奇啦:p
我訂左日版, 但都要11月頭
太愛BALCK

明知電單車會跳樓我都訂

所以有平貨玩

以後見到喜歡就要訂

我見重高達個個等跳樓

一千等九百等,到九百就要等到八百

當去到 八百,你又會想去等 七百

{:1_206:}
頭像被屏蔽
回復 592# mythsgod
應該講緊亞版
網上老虎 好似好多貨 比人hold超晒 續隻賣{:1_222:}
回復 594# net9212004

唔好話老虎網,今日見深水X間批發店好多箱車車放在店後面,而收銀機側面就放左三盒話留比客喎!又唔知會炒幾多了
回復  mythsgod
應該講緊亞版
gominggo 發表於 27-10-2013 08:16 PM

希望下批不用炒
頑仔返左black 2.0 了
其實Black一路都大把貨,行版日版都有,根本唔駛驚,
蝗蟲號仲好笑,大舖細舖間間舖有貨,只係間間都賣貴2倍。
真係冇貨嘅話就好似佐菲咁連影到冇,只得某幾間出名炒玩具嘅舖坐貨,

而且今次有行版有日版,真係唔知憑咩會話缺貨…
就放長眼睇個價企得幾耐:shiny:
蝗蟲號仲好笑,大舖細舖間間舖有貨,只係間間都賣貴2 ...
鬼武者 發表於 28-10-2013 03:26 PM

等5百幾都買既人lo...總有一兩個,睇耐性姐,你估佢堆住d貨好過癮,重高mk2都要減價清貨,堆得幾耐就鬥減清貨,龍星丸又係hold到依家,$300都仲有大把貨係度
我覺得呢架車貴過450 唔係咁值囉
我今日攞左 等我番去和之前魂shop 比較下先
之前架有台有小小合金 呢架又細又膠
但我見amazon成6千幾円 睇黎唔單只香港炒 連架仔都炒埋一份{:1_206:}
我覺得呢架車貴過450 唔係咁值囉
我今日攞左 等我番去和之前魂shop 比較下先
之前架有台有小小合金 ...
玩具人生 發表於 28-10-2013 04:24 PM

今次除左冇金屬之外...
仲要冇包STAGE...
新版係除左用返原色之外...
都係得條觸(蘇)改靚左...

蝗蟲號仲好笑,大舖細舖間間舖有貨,只係間間都賣貴2倍。
真係冇貨嘅話就好似佐菲咁連影到冇,只得某幾間出名炒玩具嘅舖坐貨,

而且今次有行版有日版,真係唔知憑咩會話缺貨…
就放長眼睇個價企得幾耐  

鬼武者 發表於 28-10-2013 15:26

是的, 差不多所有玩具舖都分到貨,  就算一間舖分得一盒都叫有貨。

有貨不等於夠貨,  如果夠貨, 邊個咁得閒收埋黎炒。  基本上大多數玩具舖老闆都知Black 的需求很大, 點會訂少貨。

戰王號就真係大把貨, 所以無得炒!