Toysdaily 玩具日報

樓主: chungyuihing

[ENTERBAY] Michael Jordan #23 series 2 ~ THE LAST SHOT

回復  天碼
我估Series 2冇咁多版,次次都出咁多版,俾人鬧死!
ZARD 發表於 11-7-2013 08:47 PM

其實佢出幾多個版, 關其他人乜事 ? 有乜好鬧 ??:45:
佢有佢出, 我地有我地揀鍾意個隻買, 我話知佢出一千個版..:38:
佢出第一隻紅45時, 我地都知道有四款跟尾啦 ...我都唔明紅45 有能本事炒到四五千蚊 ??{:1_203:}
其實佢出幾多個版, 關其他人乜事 ? 有乜好鬧 ??
佢有佢出, 我地有我地揀鍾意個隻買, 我話知佢出一 ...
frankylick 發表於 12-7-2013 01:18 AM

所以我未入...........................
所以我未入...........................
desmond1977 發表於 12-7-2013 08:50 AM

見上次甘玩法我都怕怕,希望今隻真係可以出手啦!
其實想入手好耐:ice: 死Bill生性呀!
見上次甘玩法我都怕怕,希望今隻真係可以出手啦!
其實想入手好耐 死Bill生性呀!
天碼 發表於 12-7-2013 09:50 AM

我都想入不過見到各位ching手貸真係怕..
我有入紅23,QC完全OK!:^
各師兄究竟驚乜?:(
我有入紅23,QC完全OK!
各師兄究竟驚乜?
frankylick 發表於 12-7-2013 01:09 PM

師兄係入剛剛出果批?QC OK?
如果係之前第一水果批,是你運氣好了!睇過好多TD師兄嘅QC慘烈圖,真係入吾到手!
有D仲等緊個Body番屋企。。。EB自已都Say埋Sorry!:49: 攪到吾想入手
回復 70# 天碼

我係第一批朋友幫我買的VIP貨,除左對AJ11差到過火,其他問題都不大
我估佢用一定用番舊模
回復 72# h238hk

EB   個波地真係未免太差!Storm Toys嗰隻好似好好多:67:
其實佢出幾多個版, 關其他人乜事 ? 有乜好鬧 ??
佢有佢出, 我地有我地揀鍾意個隻買, 我話知佢出一千個版..
佢出第一隻紅45時, 我地都知道有四款跟尾啦 ...我都唔明紅45 有能本事炒到四五千蚊 ??
frankylick 發表於 12-7-2013 01:18 AM

對45完全冇感覺, 炒得起真係唔明.
回復  h238hk

EB   個波地真係未免太差!Storm Toys嗰隻好似好好多
BatIron 發表於 14-7-2013 08:24 AM

QC可能好, 但睇圖ST個BODY 既肌肉線條完全唔得.
我都訂左storm toys嗰隻!而家考慮緊入唔入Enterbay!{:1_203:}