Toysdaily 玩具日報

樓主: chungyuihing

[ENTERBAY] Michael Jordan #23 series 2 ~ THE LAST SHOT

回復 32# BlacJac
咁我會試下抽尼隻,如果EB一頭幾用咁寧願中尼隻,其他ver衫或鞋bid回來算
Jordan係98退休前喺MSG嘅Last Shot吧!對Jordan來講MSG係佢心中重要嘅舞台
天碼 發表於 10-7-2013 12:01 PM

師兄真係有心……:71:
對套黑紅色球衣超有興趣, 但襯AJ1真係非常格格不入...
ek080512 發表於 10-7-2013 11:52 AM

呢件球衣俾人印象最深反而就係襯AJ1~
其餘時候都係著AJ13白紅,就係98年最後一次作客NY,記念在呢度打過好多次經典賽事先著AJ1。
黑紅點last shot呀..??..!!..仲要AJ 1....唉, 真係唔好玩啦..!!
kingdeeking 發表於 10-7-2013 10:48 AM

The Last Shot 只係Series 2個名,Series1 個名叫 I’M Legend。
Series 1就包含咗最經典的紅白23+AJ11白黑、黑紅。
當然我唔知Series 2今次有幾多款限量版、普通版。
但相信用得 The Last Shot 呢個名,之後一定有款係Final 紅23+AJ14黑紅。
個人而言,ST又好EB又好,質素始終最緊要,我都有訂ST個隻,都想睇下伸脷個效果做成點,仲排住隊咁出公牛三兄弟,令人期待。

EB個隻白23就未必入手,唔想重覆頭雕,反而黑23新頭加新手,點都要入番隻,俾多次機會bill仔,攪好d QC arrrr
其餘時候都係著AJ13白紅,就係98年最後一次作客NY,記念在呢度打過 ...
ZARD 發表於 10-7-2013 08:05 PM

好詳細資料,讚
The Last Shot 只係Series 2個名,Series1 個名叫 I’M Legend。
Series 1就包含咗最經典的紅白23 ...
ZARD 發表於 10-7-2013 08:15 PM

一定要出真正Last Shot啦!
Series 2今次有應該至小出5款限量版+普通版啦,Series 1都已經係。
其餘時候都係著AJ13白紅,就係98年最後一次作客NY,記念在呢度打過 ...
ZARD 發表於 10-7-2013 08:05 PM

MJ果日仲要特登著番對1985嘅OG AJ1去打,SIZE仲要細左D(因Jordan隻腳比1985年時大左),記者仲問佢有冇夾腳:x
MJ好Respect MSG,好Enjoy喺果到打波!

“ The Bulls had a trip to New York City on March 8th, 1998, and while it wasn’t the final Bulls vs. Knicks match-up (they faced off again in the second to last game of the season), the Madison Square Garden crowd prepared for a departing show. Michael came through again, scoring 42 points while hitting 17 field goals and 7 free-throws. It was an offensive showing on par with the Michael Jordan standard, but did you catch what was on his feet? in 1998, Jordan was rocking the Air Jordan XIII, but for this occasion, he wore an original pair of the Air Jordan 1 in the White/Red/Black.”
回復 53# 天碼

勁呀師兄~~~~多謝分享
回復  天碼

勁呀師兄~~~~多謝分享
samuel2 發表於 11-7-2013 11:45 AM

自已本身有睇果場波,所以好記得!
都好其待依隻,EB今次做好D啦,QC睇緊D啦!
回復 55# 天碼

同意ching 所言,QC好D, 比次試下一 click 過唔洗換件就perfect la!
尼隻會入手,QC要進步呀
賣幾$先?好似storm toys嗰隻又平d,又正d喎!
玩具初哥哥 發表於 10-7-2013 12:04 AM

唔係呱, ST伸脷個樣好恐怕. 個body肌肉線條唔掂, 冇license都要2千幾.
都營運左甘多年啦!qc都無穩定過。已經比左無數次機會傻bill。。。把鬼!
MJ果日仲要特登著番對1985嘅OG AJ1去打,SIZE仲要細左D(因Jordan隻腳比1985年時大左),記者仲問 ...
天碼 發表於 11-7-2013 10:24 AM

89,90年左右開始接觸AJ, 平時著慣AJ5 , 問朋友借咗對AJ1 著, 同AJ5相差只係幾代, 而經覺得個底好唔舒服 . MJ仲可以咁多年後著AJ1黎打場NBA, 真係冇得頂.