Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] MMS201 – Man of Steel: 1/6th scale Jor-El

回復 74# BigOil

我冇。。。
今之真係要癲一次。。。。。
:$
回復 67# E神
少少膠,不過見佢好似好多機關咁款!
回復 71# BigOil
係呀,真係好X大!{:2_326:}
頭雕好靚好正,訂好唔訂好呀!!!!
yeah, just ordered.
Thats a queue and keep me waiting for about 15min.
回復 67# E神
E大,你早講丫嘛,我今日同Edmond 一齊訂嘅,早知幫你搞埋!
89車真係比想像中膠…… 見到有少少卻步……
除非有超級超級VIP價,否則都係咪搞……
頭靚, 配件加個超人BB比佢抱下, 好玩D, 宜家心大心細{:2_277:}
Pls include more parts !!
One (1) set of one-piece blue costume with embossed pattern
照道理底下係有原整一件緊身衣{:1_203:}
the father is more expensive than the son :angry:
當然啦!無爸邊有仔^^
好奇想問 , 點解版又未有 , 大貨又未出 , d人一早就知件衫除吾到 , 咁有趣既 ?
好奇想問 , 點解版又未有 , 大貨又未出 , d人一早就知件衫除吾到 , 咁有趣既 ?
dvddvdhk 發表於 5-7-2013 08:50 PM

咁又唔好咁講,官圖無show出黎人地覺得唔除得都好合理既,
不過依家發覺原來佢打左句"One (1) set of one-piece blue costume with embossed pattern"
照道理底下係有原整一件緊身衣,咁都好應該有埋心口章同埋show到出黎先係(純推斷)
頭雕滿分, 價錢偏貴
我都係等女副官
呢個頭雕師掂呀,長江後浪推前浪。