Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] MMS201 – Man of Steel: 1/6th scale Jor-El

睇完套戲後台期待尼只~~~~個頭雕真系完美咁濟~~衫就跟電影其實一樣的,但尼套衫本身唔好睇,所以怪怪地...... ...
apm4728 發表於 5-7-2013 03:10 PM

曬氣啦 {:1_197:}問清楚有咩用,:38:果時訂神奇豬同1/4 batman夠問過幾時出貨啦
忠告講句,你其實係無需要問幾時有貨, 兩個字"隨緣" 你先預左不定時收貨,好彩的話準時有貨攞,分分鐘可能唔使幾個月就有得玩tim :35:  唔好彩? 等一年半載是常識, 接受到呢d隱形條款,就去訂啦:he:
個頭雕好靚,但點解唔直接出戰甲版?呢件係件衫本身麻麻地
頭好正,
但出戰鬥look就好了。。。。
E神 發表於 5-7-2013 04:13 PM

係咪會出個戰甲look呢:oh:
頭雕真係好得...只欠套甲,應該會出ver2

p.s.就算問清楚左幾時出...佢遲都咬佢唔入啦.......
aruns 發表於 5-7-2013 03:29 PM

{:2_295:} haa  咪係
問黎有乜用呢
遲 is totally no problem for me, got so many inv already.
頭係好吸引,不過整體都係無乜興趣,慳返
回復 2# dj夫

肯定遲啲又出一款戰甲版啦!
請問可以直接到門市訂定網上抽?
回復 30# SUNG

我都想要戰甲。。。

呢個look 都1330 ,戰甲look起碼開你1500了。。。。
great!! I can skip this one too, thank you Hottoys
我有d想講粗口,點解唔係戰甲?
我一直以為會出戰甲加件衫……

咁將軍唔係又想戰甲同除甲兩款吓?你比兩個咩頭雕我呀?
回復 31# pathk

唉,,,,,
我諗大部份人都只中意戰甲look,
但呢個角色,
ht出多個款的機會又不大呀。。。
頭雕好靚, 但真係好貴, 考慮中...15 16 15 16 15 16
回復 4# eb1815

孕婦大肚衫 x2
但以近年ht的大貨黎計,頭雕到時有50%會貨不對版