Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 鐵甲萬能俠 Z 40週年限定版 (Jumbo Machineder color)登場!!!

文兄出手一向快
sumissum 發表於 4-7-2013 12:51 AM

但我覺得你快好多囉, 由我話想買, 你都未話買, 到我去買你就決定即買喇......:43:
應該買簽名版嘛 X 2
S20081997 發表於 4-7-2013 12:56 AM

呢d都係留返比德哥啦.................個價可以買多兩隻呀.........:D
又唔算完全係嘅.............只不過幾like啦~
ray文 發表於 4/7/2013 12:57 AM

咁DX對翼好心董事長就順便入埋佢喇! :74:
咁DX對翼好心董事長就順便入埋佢喇!
可變戰士 發表於 4-7-2013 01:01 AM

好在啫, 今日都睇埋差d想入............如果唔係又比你講中喇............:he:
好在啫, 今日都睇埋差d想入............如果唔係又比你講中喇............
ray文 發表於 4/7/2013 01:07 AM

咁天日去買埋對翼囉! {:2_312:}
2013年6月鐵甲萬能俠 Z  (Jumbo Machineder color)在日本限量發售, 今日終於可以順利入手了..............: ...
ray文 發表於 4-7-2013 12:31 AM

有錢人真好:help:
文爺一出手便知有沒有!勁{:1_214:}
好物,比著我實唔捨得開來玩!謝分享
Coooooooooooooooooool and congratulation~~~~~~~ {:1_235:}

Hope can share mine soon but I'm still writing the report for Xi Gundam............ {:1_229:}
好型又幾正d鐵甲萬能俠......:D
回復 1# ray文

做乜唔入永井豪簽名版呀:^
又入好野。{:1_208:}

不過無翼,點飛?
參見大連百貨文總:he:{:1_203:}
文兄果然快手,我訂嗰隻要下個禮拜先收到,而家唯有望圖止渴先
呢隻超正!文兄超快入手!我昨天在facebook 見到都想入,
可惜要湊仔冇時間出旺角而家唯有隨緣了……