Toysdaily 玩具日報

查看: 29399|回復: 163

[玩具攝影] 鐵甲萬能俠 Z 40週年限定版 (Jumbo Machineder color)登場!!!

2013年6月鐵甲萬能俠 Z  (Jumbo Machineder color)在日本限量發售, 今日終於可以順利入手了..............:$ 雖然價錢一點都不便宜, 不過為了所愛都是值得的.........:handshake: 今次呢隻JMC版(簡稱), 亦是永井豪紀念館的限定作品........都算相當珍貴呢.......而今次JMC版萬能俠就用上了原祖大膠的藍色作主色, 本人都十分喜愛, 加埋隻大拳頭真的很美觀呢...........聽聞入手都唔容易, 貨源都很少, 半日店舖就賣光了...............值得珍藏~:shiny:

Boxart沿用一貫永井豪限定設計~

包裝內配件一覽~

主體前後模樣~

腰間Logo焦點所在~

今次配劍用上鮮紅色~

裝上很美觀的大拳頭~

最後與惡魔人版一同合照~

:71:.....................
.....................
CombattraV 發表於 4-7-2013 12:33 AM

V兄好快手wor............:)
超級羨慕!!! 恭喜可以這麼快入手,我也超愛這個配色,也向網路賣家訂購了兩隻,可惜到貨需要一段時間。
古色今用,夠特別,正野~:71:
隻色真係好正重有肚度D字{:1_208:}
董事長係咪萬能俠迷? {:1_197:}
估唔到你會好呢只:Q,今日入左件勁野就係指佢嗎?:58:果然夠勁:71:,不過如果係...應該買簽名版嘛~{:1_203:}
超級羨慕!!! 恭喜可以這麼快入手,我也超愛這個配色,也向網路賣家訂購了兩隻,可惜到貨需要一段時間。
hi600gg 發表於 4-7-2013 12:39 AM

係呀, 我都超愛佢嘅配色呀........利害呀hi600gg大大可以訂兩隻.........希望你都快d收到啦~:)
文兄出手一向快:43:
古色今用,夠特別,正野~
chinam 發表於 4-7-2013 12:45 AM

冇錯呀, 所以好like呀, 雖然貴少少但都要即刻入手呀~{:1_221:}
應該買簽名版嘛 X 2 :78:
隻色真係好正重有肚度D字
blackrx188 發表於 4-7-2013 12:49 AM

係呢, 呢個亦係我最like嘅地方呀...........好正~:love:
董事長係咪萬能俠迷?
可變戰士 發表於 4-7-2013 12:50 AM

又唔算完全係嘅.............只不過幾like啦~{:1_220:}
估唔到你會好呢只,今日入左件勁野就係指佢嗎?果然夠勁,不過如果係...應該買簽名版嘛~
御遠將 發表於 4-7-2013 12:50 AM

係呀, 小弟都幾鍾意萬能俠呢, 尤其呢隻色覺得好鬼正~{:1_221:}