Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 我才不信什麼超級撒亞人這鬼話【SHF FINAL FORM FRIEZA 菲利最終型態】

頭像被屏蔽
Unifive的超可動很不錯。只是,放久了,會溶膠。我放在客廳柜裏display好幾年,表面都“癡立立”。
gazza1211 發表於 3-7-2013 02:37 PM

Unifive只有可動普烏(肥肥粉紅那隻)比較正,大大現在回去看會發現其實Unifive做的還好而已,而且大都已出油了(溶膠)

Unifive的超可動很不錯。只是,放久了,會溶膠。我放在客廳柜裏display好幾年,表面都“癡立立”。
gazza1211 發表於 3-7-2013 02:37 PM

仲痴塵痴到黑忟忟。
美得沒話說! 尾巴軟膠可動嗎?!
呢隻菲利個價又炒起佐了, 遲吓會回落嗎?
美得沒話說! 尾巴軟膠可動嗎?!
darknight 發表於 4-7-2013 06:39 AM

多謝支持。

兩條尾巴只係連接屁股位有關節,而長嗰條中段有接駁位可折除變成斷尾,但由於接駁位冇關節,只能作出旋轉。

{:1_197:}
多謝支持。

極之認同扭蛋嘅價值,後悔當年賣走unifive超可動,否則又可以整多張悟空出元氣玉同 ...
iorik 發表於 3-7-2013 02:04 PM

call me n I give U for photo

原因是香港的天氣,在日本不會的
多謝支持。

對SHF龍珠喱條line可謂又愛又恨,愛嘅當然係作為fans嘅鍾愛 ...
iorik 發表於 3-7-2013 03:00 PM

agree............ cry ......................

not many bro buy make them become limited n made price higher over double
玩具出得好、照片PS做得更好。不過,我還是懷念以前HG扭蛋時代。
gazza1211 發表於 3-7-2013 10:44 AM

me 2 but can't find these type cheap n good items now
仲痴塵痴到黑忟忟。
iorik 發表於 3-7-2013 10:42 PM

黑忟忟?你屋企太多麈了,要清潔!!
黑忟忟?你屋企太多麈了,要清潔!!
S20081997 發表於 4-7-2013 10:30 AM

黑忟忟係擺響公司嘅超西3,但都賣埋喇。
呢隻菲利個價又炒起佐了, 遲吓會回落嗎?
coltrane 發表於 4-7-2013 09:39 AM

相信美版到貨,價格應有所回落,但成日話過幾日到,到而家都未見影。
相信美版到貨,價格應有所回落,但成日話過幾日到,到而家都未見影。
iorik 發表於 4-7-2013 01:34 PM

哈哈••••••••••••••••
個肩關節扣晒分..............
黑忟忟係擺響公司嘅超西3,但都賣埋喇。
iorik 發表於 4-7-2013 11:03 AM

my  Super Move " dragon house":oh: