Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 可諾

[詢問] 錯過左訂Mark XLII戰損版,想後追有咩方法?

頭像被屏蔽
俾錢 。。。。或向西邊大叫二十次“我要買麥7 ” 都得
俾錢 。。。。或向西邊大叫二十次“我要買麥7 ” 都得
試下皆旺地庫間FIGURE店
joeblack35 發表於 2013-7-1 01:28 PM

都係炒炒價.......... {:2_279:}
下隻下隻有冇淺金色
可諾 發表於 2013-7-1 02:33 PM

買neca 1/4 9月有戰損加tony頭∼8魚幾抵玩,質素比美hottoys{:2_256:}
回復 19# 東方無敵

皆旺有多d figure?@@
乜野係mark XLII戰損版?
我今年4月訂個隻係mark XLII 合金版,
但乜有戰損版咩...
乜野係mark XLII戰損版?
我今年4月訂個隻係mark XLII 合金版,
但乜有戰損版咩...
faihim 發表於 1-7-2013 10:00 PM

www hottoys com hk/productDetail.php?productID=173
咪呢隻._.合金,係部分合金定成隻合金??
www hottoys com hk/productDetail.php?productID=173
咪呢隻._.合金,係部分合金定成隻合金??
可諾 發表於 2-7-2013 06:52 AM

呢隻 mk42 係半合金~~~~~
回復 23# 可諾
這Mark XLII得一個版,無分戰唔戰損{:1_224:}