Toysdaily 玩具日報

查看: 11779|回復: 24

[詢問] 錯過左訂Mark XLII戰損版,想後追有咩方法?

除左老虎拍賣…邊度可以親自去買?
Figure鋪嗎?
HT唔會比後追?
如果等現貨…現貨既意思係有d人訂左冇攞既就變左現貨嗎?

勞煩好心人話我知:sad:唔該~唔該!!

回復 1# 可諾

我可以答你 , 理論上 HT HIT 貨只會接受落訂買單 , 舖頭完全無現貨 ! 除了後追買炒價外 , 已經別無他法 ! 你可以求其他師兄割愛賣單比你 !
如果有現貨 , 就唔會咁多人排餐死 , 同炒價咁高啦 !{:1_224:}
:sad::sad::sad:嗚~~~~~~
唔係有d模型鋪會轉賣?!
嗚~~~~~~
唔係有d模型鋪會轉賣?!
可諾 發表於 1-7-2013 01:17 PM

D模型舖係會賣!但一樣要食炒價{:1_203:}
D模型舖係會賣!但一樣要食炒價
玩具初哥哥 發表於 1-7-2013 01:21 PM

我只係覺得佢大間鋪係度穩陣過老虎拍賣既影子賣家…
香港區或者旺角邊d商場多模型鋪?
所以師兄係佢未出之前睇下有冇比較平既單買(都係炒價)

如果諗住到出左現貨先買個價會仲嚇人......
試下皆旺地庫間FIGURE店
追乜鬼,等下隻再再戰損啦
舖頭賣的炒貨通常貴過也虎,算吧,玩少隻把啦,我自己都只收了普通版
買單其實仲好過去figure鋪訂,
d單幾可會假冒,
你上網買野又有哂信用卡交易紀錄,呃你你一定搵得返佢,
你去鋪訂得張鋪頭單,乜野紀錄都無,人地到時退錢唔放貨比你又得,
又唔知幾時先有貨,買單起碼可以買頭幾日單包你有得攞先。
買單其實仲好過去figure鋪訂,
d單幾可會假冒,
你上網買野又有哂信用卡交易紀錄,呃你你一定搵得返佢,
你去鋪訂得張鋪頭單,乜野紀錄都無,人地到時退錢唔放貨比你又得,
又唔知幾時先有貨,買單起碼可以買頭幾日單包你有得攞先。
舖頭賣的炒貨通常貴過也虎,算吧,玩少隻把啦,我自己都只收了普通版
emilykls 發表於 1-7-2013 01:45 PM

普通版即係咩@@?
追乜鬼,等下隻再再戰損啦
wing1123 發表於 1-7-2013 01:33 PM

下隻:help:下隻有冇淺金色:die:
下隻下隻有冇淺金色
可諾 發表於 1-7-2013 02:33 PM

等番3-5年可能等到hottoys番出,依度師兄好鬼有耐性架{:1_208:}
唉,我之前都諗住追戰損版,不過一睇到個價就放棄鳥ˊ_>ˋ
淨係追咗隻普通mk7^_^