Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 超合金魂 GX-63 原來係........

嗱,,我都話使吔訂呀,,所有合金貨出街後,,立即上綱睇玩評(不過這隻出了咁耐,都未有玩評):45:,有幾like,可想而知:67:,就算七魚:69:,我都不會諗,因為not my age,not my cup of tea。{:1_204:}
底過1K我會出手, 我都有買佢套盒蛋同大盒蛋.{:1_208:}

嗱,,我都話使吔訂呀,,所有合金貨出街後,,立即上綱睇玩評(不過這隻出了咁耐,都未有玩評 ...
柴灣20座男孩 發表於 22-10-2013 12:05 AM
真係冇愛, 對我來說, 繼 joe 之後另一隻完全沒興趣的合金魂 :38:
amiami網review
http://blog.amiami.com/amiblo/2013/10/22.html

睇完第一個反應是"呢隻野變形簡單冇乜野玩的物體居然要兩萬伍日圓?! "

大王者都好玩過佢, 完全係FANS向, 相信有排插水
孤仔同米青已經同價, 都係115x {:1_226:}
頭像被屏蔽
amiami網review

睇完第一個反應是"呢隻野變形簡單冇乜野玩的物體居然要兩萬伍日圓?! "

大王者 ...
redfish 發表於 23-10-2013 12:17 PM

紅魚兄,呢隻玩落幾過癮o家,
o岩價o既,不妨考慮。

金毛定價係2萬3、六神係2萬4、太空者係萬 2,
呢隻可以定價2萬6,真係想問係咪 OP fans 有錢 d。
佢老哥如果唔係日元跌o左,
仲係十算十一算,呢隻冇鋪入都似。
頭像被屏蔽
佢去到8百~9百蚊左右我都會出手, 我都幾喜歡呢隻合金.{:1_231:}
頭像被屏蔽
孤仔同米青已經同價, 都係115x
good886 發表於 23-10-2013 01:06 PM

115xo尼個價都係貴:56:
回復 201# redfish

睇完個REVIEW就覺得隻野幾正幾好玩,等埋亞版見價錢穩定就出手.
今日都係$115X,未見3位數。
放棄這件嘢啦,明年大把合金、合金魂玩啦!!
回復 210# 馬仔

你等緊? :58:我其實想出手的不過因貪念想等埋亞版先

亞版幾時有知唔知?:77: