Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 超合金魂 GX-63 原來係........

出左幾日,完全冇死士玩評,我想有方丈價∼
好耐未見過合金魂落得快而狠, 未見亞版都先粒水~

各位朋友留意啦~One Piece General Franky~ 現在特價只售HKD 11xx~!!

from FB
頭像被屏蔽
根本就是定價過高!!還是,笨大特意set高個價,讓批發零售有大D盈利和議價空間??
shf死左line,入左佢都無其餘8人無乜意思,入佢的話真的很死士
在日本YAHOO SEARCH, 好難先找到一個玩家REVIEW, 日本銷情相信麻麻
http://engelleader.blogspot.hk/2013/10/gx-63.html
根本就是定價過高!!還是,笨大特意set高個價,讓批發零售有大D盈利和議價空間??
gazza1211 發表於 21-10-2013 01:59 PM

批發有冇議價空間唔清楚, 同瑞記入行貨的零售就一定奶晒野.
睇在係合金魂o既機械人份上,我買o左。

呢隻秉承合金「越冷門越高質」傳統,的確出得幾好。
加上本身隻o野樣樣衰衰,就算有小問題,就冇咁覺。

造形上闊下窄,就似用兩支火柴頂住個大水桶,
開頭我都擔心佢唔夠力。
玩上手,因為合金集中o係對腳,上身幾乎全膠,雙腳有足夠力度維持大部份姿勢。
加上隻o野好多機關、又可以變形。
係一隻好好玩o既合金魂。

至於會唔會跌價.........玩具質素,只佔一少項因素而已~~~
回復 190# Garycharm

咁即係好少合金???{:1_206:}
回復  Garycharm

咁即係好少合金???
Chandlermok 發表於 21-10-2013 03:01 PM

合金唔多,
呢隻合金多都未必好。
回復 192# Garycharm

THANKS,再睇定D先.{:1_197:}

原來咁少合金都可以定價咁QQQQQQ貴
真係好過去搶:71:

同意,隻野幾好玩,不過唔值咁貴
亞版未出, 行貨幾日青口已做11魚半, 睇黎仲有得下試1牛心理關口
頭像被屏蔽
跌得咁快睇怕8舊既話有得諗...