Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: kkkiii0079

[玩具報告] 優雅之刃!!!!—ROBOT魂 SP LANCELOT GRAIL 完全玩評報告

me too..................rubbish Bandai!
felixchi 發表於 1-7-2013 09:34 AM

Oh shit.....原來不是個別情況
看了說明書才知安劍上護盾要拆件...鬆到o廿...實邊玩邊甩:*
魂限都搞成o廿~~:* :blame: :angry:
剛剛開盒來玩頭部應該可以向上~~但主要都是靠頸位
另外想問問師兄們雙手盾牌有沒有好鬆的情況.....
我兩 ...
gravegrave 發表於 1-7-2013 02:25 AM

安左把透明劍都無事
有stage完全唁同晒 :71:
ching d post 真係正到無人有!!!!!!!!!!!!!!!!!
多謝大家支持﹗

同呢隻野玩要畀多少少耐性,同埋真係好吉手下。小弟做日整親手,玩個時都真係要好小心啦,一吉中真係好痛。
不過,佢點吉都吉唔過早排宇宙騎士隻FIGMA啦~
多謝大家支持﹗

同呢隻野玩要畀多少少耐性,同埋真係好吉手下。小弟做日整親手,玩個時都真係要好小心啦 ...
kkkiii0079 發表於 3-7-2013 09:35 PM

我玩 宇宙騎士 細佬 個時 吉到幾次.. 仲損埋...
CODE GEASS有愛, but i am Guren系:34:
lancelot個body整得太輕la,但尼隻要display都幾考心機