Toysdaily 玩具日報

[3A/ threezero] B/3【重甲侍鬼】(FULLMETAL GHOST) 售價及訂購日期更新~

回復 72# Douglas.M.Saint

我網上訂左先知蕉人有............................ shxt. :o
回復 64# roundbun

小弟都係貪個簽名先係超人訂.15號見...
請問咁多位師兄,明天簽名會是否 1:00 開始?
現在已經有廿幾三十人排隊。
各位師兄:請問有無派貨消息?
各位師兄:請問有無派貨消息?
有性格 發表於 6-2-2014 11:11 AM

我email  問過佢地
佢咁答
您好,

暫定明年發貨, 詳細發貨日期請留意官方臉書公布。
請問各ching, 我見7仔訂只係$22xx, 昨晚問過, 仲有得訂, 請問呢間訂貨可以嗎?
回復 82# good886

可以的!我之前隻Metal gear solid Rex 都係嗰到訂,ok的!又有禮貌!
回復 83# marine0791

7仔佢話而家訂, 可能要6,7月才有

因為我見週圍都 25xx, 係佢22xx, 平成兩三舊
請問師兄們"7仔"的意思是7-11嗎?若是的話是任何一間7-11也可訂購嗎?因小弟是新手,還望各師兄們賜教:65:
回復 85# 8888ken
7仔 指旺角銀座商場地庫 toys shop.....
謝謝師兄解答:handshake:
希望加強下個股關節,驚企得奈無力,眼見一些display 都要用座幫
超人訂時又話過年前派既?
From ThreeZero Blog:
http://www.threezeroblogjp.com/b ... qi8ow3u21okxu5pom4u

ThreeZero - Fullmental Ghost will ship soon