Toysdaily 玩具日報

[3A/ threezero] B/3【重甲侍鬼】(FULLMETAL GHOST) 售價及訂購日期更新~

上網訂免費送貨,蕉仁訂要自己拎
外型真係好正同性價比好高, 但隻嘢成大個 "鬼" 字刻係心口, 擺係屋企唔太老理, 都係 pass ~
上 threezero 網訂可以入會做會員,但未知有咩會員優惠,但如果鍾意 threezero 產品,做定會員實無蝕底,好似當年 HT 一樣,而且送貨上門,但要 full pay。如果其他店鋪訂,價錢平d,唔駛 full pay。各有各好。
Any c hing ordered the special edition at supergirl?? :!
回復 60# sabaoth

如你是 HT會員, 訂可平 1 魚.
我貪個簽名, 所以在蕉人訂, 硬俾 FULL PAY 同貴一舊 :time:
唔知 100 個名額爆左未呢 ?
我貪個簽名, 所以在蕉人訂, 硬俾 FULL PAY 同貴一舊
有性格 發表於 6-12-2013 07:02 PM

me 2。。。。。。。
我們有。Thank you
seven7 發表於 5-12-2013 11:35 PM

這間七仔,個名都都衰過人:53:,這裡是討論區,各師兄去那裏買你都插嘴, 生意不好就在這裡買免費廣告,頂唔怪得你哋的Sale都這麼(7) 買啲嘢又貴過人,你唔見蕉人同HT在𥚃買免費廣告,要訂我寧願上網訂或其他店舖,都不會在你那裏訂,冇信用做埋D小動作!唔該版主做嘢。{:1_204:}
上網訂免費送貨,蕉仁訂要自己拎
大懶熊貓 發表於 6-12-2013 12:32

唔係要畀$40運費咩?
唔係要畀$40運費咩?
人仔貓 發表於 6-12-2013 08:55 PM

threezero網站係免運費
我貪個簽名, 所以在蕉人訂, 硬俾 FULL PAY 同貴一舊
有性格 發表於 6-12-2013 07:02 PM

Any c hing ordered the special edition at supergirl??
roundbun 發表於 6-12-2013 04:04 PM

See you all and we can have a chat in Superman. :shy:
回復  sabaoth

如你是 HT會員, 訂可平 1 魚.
有性格 發表於 6-12-2013 07:00 PM

i am not the VIP of HT, so i will go to superman if the price are the same.
頭像被屏蔽
我DU左, 網上訂完才知蕉人有, 今鑊食蕉喇...
darknight 發表於 4-12-2013 10:11 PM

我都係呀

想要簽名 :63: