Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: borisasf

1989 batman 車送貨詳情詢問對談

好在冇訂~ 囉呢架野黎炒果D人死硬
SNAKE.7 發表於 30-6-2013 12:27 AM

中point

炒呢架, 死得。
上YA虎以有好多人放單
好在冇訂~ 囉呢架野黎炒果D人死硬
SNAKE.7 發表於 2013-6-30 00:27

即是ht想要炒家地址, 想趕在動漫節前消滅炒家乎?
阿虎好q多人放單:he:
板主見炒唔起走得快{:2_279:}
:63:唯有乖乖奉上 運費{:1_206:}
頭像被屏蔽
都唔明大家點解要為2舊水講咁多,需要咪比囉,住得遠自己出出入入都要時間車錢,2舊算係咁,住得近既自己又夠力咪自己動手囉,如果2舊水唔係咩大數目,個人認為送貨好啲,自己搬一陣拎貨時不自量力,到時要送貨又燶,夾硬搬又好攞命,你話呢{:1_224:}
y記放單蝕5,6舊都拿拿林趕住走, 一派貨走唔到, 一係蝕二千二訂....................
一係比千八攞貨, 仲要大大件, 幾張單響手...................

睇黎就快有一千即決................
y記放單蝕5,6舊都拿拿林趕住走, 一派貨走唔到, 一係蝕二千二訂....................
一係比千八攞貨

睇黎就快有一千即決................
good886 發表於 2-7-2013 03:17 PM

我估會跌低過一千. 接貨既炒家, 將來要交收咁大盒都幾煩.
繼笑面龍同狗仔鐵血之後, 1989車將會係最精彩既ht炒貨...............
just called toy hunter , the staff said that they will arrange ” Self pick up ” start from today !!!
頭像被屏蔽
可等現貨出,炒家損手出貨.......
頭像被屏蔽