Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: gazza888

[Medicom] medicom rider 系列

是不是H記最近大家吃膩了...想換換口味??...不過我最近M記入得很多: 古迦1.5; Agito Renewal; Calice; Kabuto 2.0; Seven 2.0; Jack Renewal; 而Wizard; Blade最終型態; Gavan G; GX-3; G4; Saber; 初音早訂左; 還想後追: 黑金古迦; 黑Kabuto 2.0; 龍騎2.0; Garren; Autovajin; Shariban; Strong Zaborgar...玩H計+M記="月光族"......:38:
請問有冇師兄知新2號 ver2.5 邊到有?
請問有冇師兄知新2號 ver2.5 邊到有? {:1_235:}
回復 18# RX78-G3

Japan Yahoo ... 貴到呢 ...
我的The First/Second 系列嚴重爛皮中,更加不能把玩:79::79::79:
M記Kabuto1.0已經斷腳了,買咗2.0嘅Ching,OK嗎?
我M記平成Rider都已經換2.0...下一步就是吉田(M記最近匯出新版); 7星; 阿鄉的2.0更換計畫...那1.0的貨怎辦?? 便宜賣囉......:38:
我的The First/Second 系列嚴重爛皮中,更加不能把玩
tenjow 發表於 1-7-2013 09:57 AM

我THE NEXT 冇甩點甩皮.....但膠水開始唔痴.....膝蓋件甲跌左落尼...

始終套野都5-6年啦....好難要求佢冇穿冇爛架o波.....