Toysdaily 玩具日報

查看: 9264|回復: 22

[Medicom] medicom rider 系列

想問各位,其實2010打後出既rah rider有冇自動解體,爛皮,因為想後追kabuto 2.0 ,劍同000,thx a lot
基本上2009打後出既 rah rider
己好左小小了,可以接受
而2011年 RAH DX 仮面ライダー新1号 Ver.2.5
及以後出的, 就更加穩定
吾覺有自動解體,
爛皮就所有牌子一樣會有
基本上2009打後出既 rah rider
己好左小小了,可以接受
而2011年 RAH DX 仮面ライ&#124 ...
joeyip 發表於 27-6-2013 09:11 AM

:71:完全同意!真正玩家!
其實爆到九彩嘅龍騎系列係幾時出呢?
其實爆到九彩嘅龍騎系列係幾時出呢?
wiswis 發表於 27-6-2013 09:52 AM

當年美版龍騎我係覺得body比再之前改善左,順左,當然之後出的更穩定。
我D龍騎一D事都無,隻黑龍我仲特登挑戰極限,扭到佢盡,當然又吾係亂甘去扭,我吾知新平價係乜貨,係咪有問題,不過我覺得担心咪吾好買,我就不知玩得幾開心~

當年美版龍騎我係覺得body比再之前改善左,順左,當然之後出的更穩定。
我D龍騎一D事都無,隻黑 ...
takeshi 發表於 27-6-2013 10:36 AM

Ching呢隻又幾型喎
我D龍騎一D事都無,隻黑 ...
takeshi 發表於 27-6-2013 10:36 AM

讚同 Takeshi君!!
我昨晚玩夜騎蝙蝠時雙腳腳掌粉碎, 幸好有儲備parts, 如果不是就唔知點算.....龍牙我都有活動能力不錯:handshake:
Ching呢隻又幾型喎
wiswis 發表於 27-6-2013 10:56 AM

我覺得新版龍騎身形更好..不過算了..嚴選...:55:

讚同 Takeshi君!!
Satogill 發表於 27-6-2013 10:57 AM

:shy:satogill師兄!
我昨晚玩夜騎蝙蝠時雙腳腳掌粉碎, 幸好有儲備parts, 如果不是就唔知點算.....龍牙我都有活動能力不錯:hands ...
frankiejoyce 發表於 27-6-2013 11:00 AM

我都有定d後備body以防不備之需..幸好都依架都吾駛用住:shy:
頭像被屏蔽
where and how much? thanks alot
我都見過蕉人有平貨, 有電王, 新電王, 亞馬遜 & Fourze, 都是8xx元都幾低, 但我想要電王不過是要ver2.0, 因ver.1較細隻{:1_203:}
我都見過蕉人有平貨, 有電王, 新電王, 亞馬遜 & Fourze, 都是8xx元都幾低, 但我想要電王不過是要ver2.0, 因 ...
frankiejoyce 發表於 27-6-2013 12:16 PM

有話過出咩???

不過都有可能.
BM出的拉打,
的確有可能在RAH 系列
慢慢出VER.2
頭像被屏蔽