Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 上帝早已預備之:鏑木虎徹包膠

好有興的人偶自我介紹!多謝分享
qiy 發表於 24-6-2013 12:25 PM

多謝QIY師兄嘅支持!{:1_235:}
我都等梗您嘅新影硼靚相:35:
上帝劇場~~
等你好耐了~~~~~~~~~~~
E神 發表於 24-6-2013 01:45 PM

多謝E神師兄捧場{:1_235:}

今次係虎徹包膠!未係劇場住,劇場諗梗內容中!請等等{:1_235:}
我愛上帝!!!!!!!!!
darknight 發表於 24-6-2013 01:59 PM

I love u too brother{:1_227:}
OMG , 竟然俾你截足先登 , (我都係現時點見到 , 十五十六入唔入 , 諗住今晚出去買 , 點知 ....) 悲喜交集   ...
leo.fans123 發表於 24-6-2013 04:35 PM

I am so sorry man:50:
其實我之前都見過一次有貨,但個次個價咁高諗左好耐,無買就俾人買左,今次行過又見到,諗左一陣,不過我睇過官網都要!*)),老虎話買俾我做週年紀念,咁我咪即刻仆鎚!
所以您怪就怪我老虎啦!:34:不過應該仲有貨嘅,要等下囉!
多謝QIY師兄嘅支持!
我都等梗您嘅新影硼靚相
上帝 發表於 24-6-2013 10:27 PM

有師兄嘅支持,我會盡快影多啲啦......:*
不過呢幾日有啲忙,下星期又要回鄉....:shiny:
:*一有時間就影啦...
回復 17# 上帝

好野唔怕等~~
上帝兄加油~~
回復 14# 上帝

其實唔緊要㗎師兄,我覺得你嘅post內,如果有tony響頭盔內嘅一兩格,會更爆笑!
TD好就好在咩人都可以有自己一套至咁強大,好似影相咁,大把人好過小弟啦,就算連影到再膠都一樣post得出嚟攞精,咁至好玩嘛!最多咪學我咁快快沉低!一炮唔得又再嚟過!至少出過嘛!我實支持你㗎!嚟啦,補返兩鏡吖!

真係逃唔過你呢個上帝,咁快又睇到哥哥!聽返反應,好多都被頭雕影響咗觀感,先入為主咁認定唔似,所以我都只係盡力試下!不如咁吖,你補兩鏡,我立即出哥哥吖!heehee....!! 好唔好啫!?上帝.......
頂帽無得除????
搞錯....
睇得好過癮的詳盡報告!:71:
有趣劇場本身未睇個原著,覺得主角好有型
Andrewbacigill 發表於 24-6-2013 04:50 PM

多謝andrewbacigill 師兄捧場{:1_235:}
桂正和老師嘅人設無論服裝及裝甲的確好有型,而個故事比其它卡通都有突破!
師兄有時間可以睇睇,包你會愛上{:1_223:}
有師兄嘅支持,我會盡快影多啲啦......
不過呢幾日有啲忙,下星期又要回鄉 ...
qiy 發表於 24-6-2013 11:25 PM

時間同金錢真係玩figure嘅大敵:blame:有時間先影啦!
等待你嘅新作:D
回復  上帝

好野唔怕等~~
上帝兄加油~~
E神 發表於 24-6-2013 11:38 PM

再一次多謝E神師兄!
回復  上帝

其實唔緊要㗎師兄,我覺得你嘅post內,如果有tony響頭盔內嘅一兩格,會更 ...
DreamWorks 發表於 25-6-2013 02:29 AM

認同你所講!不過tony響頭盔內嘅相留番下次劇場先出啦!(因為上次唔滿意delete左,不如借你幅靚圖俾我啊!咁就perfect :shiny:)
咁咪睇唔到你嘅哥哥神作囉:sad:
頂帽無得除????
搞錯....
LeO涼介 發表於 25-6-2013 01:17 PM

多謝LeO涼介師兄捧場{:1_235:}
的確有點遺憾!可能佢留一手,陰謀論:下次出劇場版the rising嘅時候先再出另一個版本{:1_222:}
睇得好過癮的詳盡報告!
WalkerMachine 發表於 25-6-2013 11:26 PM

多謝WalkerMachine版主支持{:1_235:}
今次用另一個手法去做玩具報告,你鍾意睇我辛苦d都值得啦{:1_208:}