Toysdaily 玩具日報

查看: 6918|回復: 30

[玩具報告] 上帝早已預備之:鏑木虎徹包膠

在此多謝老虎送嘅週年紀念禮物:46:

呢段片完全表現到虎叔嘅舞技:34:
E~~原來出左拿?

師兄的POST一貫有笑料有資訊有特效,過癮呀!:$
E~~原來出左拿?

師兄的POST一貫有笑料有資訊有特效,過癮呀!
catcat 發表於 24-6-2013 10:05 AM

多謝cat大捧場:77:
我都係上個禮拜行行下現X點嘅時候發現,忍唔住入左手:34:
因為我無靚影硼同靚相機,(d錢買晒figure)所以加d笑料補救番囉:34:
:cool:無錢仲要人買屎忽, 窮上加窮{:1_240:}:o:p
回復 1# 上帝

點解無左tony響頭盔入面個畫面架...!?
無錢仲要人買屎忽, 窮上加窮
hoho10120998 發表於 24-6-2013 10:33 AM

多謝hoho10120998師兄支持{:1_235:}
玩figure 真係要有錢同時間先得!而且M記野一出限定就貴上加貴,攞命:47:
回復  上帝

DreamWorks 發表於 24-6-2013 10:39 AM

多謝dreamwork兄嘅支持{:1_235:}
係啦!今次隻Mark 7無開面罩頭,可能佢要就番隻戰損同頭部著燈嘅設計:42:美中不足!
回復 7# 上帝

開面罩頭去左貴價戰損版度{:1_224:}

好有興的人偶自我介紹!多謝分享{:1_208:}
上帝劇場~~
等你好耐了~~~~~~~~~~~
我愛上帝!!!!!!!!!:^
OMG , 竟然俾你截足先登 , (我都係現時點見到 , 十五十六入唔入 , 諗住今晚出去買 , 點知 ....) 悲喜交集  , 悲就係俾人買咗 , 亦慶幸用少1千多元 (其實真係幾貴) ....
有趣劇場:43:本身未睇個原著,覺得主角好有型:71:
回復  上帝

DreamWorks 發表於 24-6-2013 10:39 AM

Sorry:68:我諗我誤會左您意思!我想整架!不過整完都無您咁靚,所以最後放棄左:26:

仲有,快d出您嘅哥哥重游靚相啦!我見到您救番H記個頭雕喎!(好似迫您快快出POST咁!:52:您慢慢整靚佢啦,唔洗急,不過要快喎:34:等我讚嘆下啦:34:)
回復 8# cobra_eric

係啦!攪到MARK 7 唔夠完美:53: