Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] EnterBay Lebron James #6

不能同意更多!!!
basic15 發表於 21-6-2013 02:47 PM

MIAMI “FLAP”!!! GDP & POP:56:
我都係球迷一名!但係都係諗諗先!
Lucky Champions2013! Just THX to Ray Allen!!
James is a Star, but NOT a SUPER STAR...sorry.
James Figures? 送都吾要。:38:
期待:43:....................
Lucky Champions2013! Just THX to Ray Allen!!
James is a Star, but NOT a SUPER  ...
BatIron 發表於 21-6-2013 05:05 PM

同意,LBJ 唔算好波,過左30就wade咁,周身傷。
Lbj 真係冇乜星味.....pass~
我反而想EB 出WADE 多D.....
不過應該無咩可能..

對JAMES 無咩感覺.
回復 9# EDMONDLUN

敬,愈訂愈多,
新櫃都快爆了,
依家真的要嚴選呀..............
:sad:
不過應該無咩可能..

yuiko009 發表於 21-6-2013 10:05 PM

韋迪由Jordan Team過檔李寧都係因為$$,所以俾Enterbay出Figure又有$$落袋,不無可能。NBA嘅統計數字指出,近年韋迪波衫嘅銷量長期都坐穩第一位,所以如果真係出figure,韋迪人偶賣得好過占士人偶都冇乜咁出奇
呢隻等師兄QC報告才諗
回復 2# basic15

見証過MJ同公牛黄朝既籃球迷, 小弟幾可肯定10有89此人偶造得再好都「必定不入」, sorry.:38:
不過應該無咩可能..

yuiko009 發表於 21-6-2013 10:05 PM

Wade 萫李寧真係正....!!
回復  basic15

見証過MJ同公牛黄朝既籃球迷, 小弟幾可肯定10有89此人偶造得再好都「必定不 ...
BatIron 發表於 22-6-2013 03:53 PM

頂你咩師兄................. 講中 point 到呢 !!!!!!!!!!!!!!! ^ ^
James is a Star, but NOT a SUPER  ...
BatIron 發表於 21-6-2013 05:05 PM

我就係唔明仲乜成日攞佢同 Jordan 比較, 都唔知比乜七!!!

打法唔同位置唔同星味唔及技術唔及, 一味較大隻衝爆撞. 極其量咪同 Barkley 差唔多.
回復  basic15

見証過MJ同公牛黄朝既籃球迷, 小弟幾可肯定10有89此人偶造得再好都「必定不 ...
BatIron 發表於 22-6-2013 03:53 PM

師兄絕對同意你個講法,以前邊有話打幾年攞唔到冠軍就轉隊架,睇下佐敦,巴克利,ewing,奧拉祖雲………………,尤其係卡爾馬龍,個個都打嗰隊打到退役,馬龍係最後一年想攞個尾彩先轉去湖人……你睇下而家,原本熱火係wade既球隊,而家阿一轉左james,但又唔係wade退役喎,係咪好好笑……就算佢贏多十個冠軍都係比人睇唔起,因為當你係一個領袖,你係應該帶領其他隊友,提升其他人既實力,而唔係打幾年唔掂,搵埋啲勁既隊友再組隊,咁做法係一個弱者先會咁做,即係隻揪唔夠打出埋啲陰濕招call埋d fd羣揪佢,LBJ頂多只係有身體質素,有技術既球員,但佢係我心目中佢跟本連kobe都比唔上,何況係mj