Toysdaily 玩具日報

查看: 7891|回復: 11

[玩具攝影] 我們所熟識的戰鬥乳神不知火流 - 不知火舞

大家好
若然閣下係八十後而打過餓狼傳說 / 拳皇都一定會認識佢
無錯就是不知火流忍術繼承人 - 不知火舞
一直以黎佢既產品一向不多 , 所以今次有廠出佢當然第一時間訂啦~
雖然今次既造型比響Game入面賣萌了不少
不過其身段仍然係今次主力亮點之一:shiny:

可能係版權問題 , 今次係不可脫的, 可惜{:1_201:}

謝謝欣賞:64:
雖然冇得脫是可惜,但佢若穩若現好像還吸引{:1_221:}
由御組變成現在的小妹妹,但是濕材依然~:36:
多謝分享...:71:
大家好
若然閣下係八十後而打過餓狼傳說 / 拳皇都一定會認識佢
無錯就是不知火流忍術繼承人 - 不知火舞
...
密斯威爾 發表於 18-6-2013 01:41 AM

我相信好多唔打KOF的都會識佢, 不知火舞實在太有名~~~同春麗一樣
BTW, 呢隻造功真係唔錯~!!:71:
~~開始打是印印吓個身,澢漾吓個chest...:35:
冇著底褲= =????
冇著底褲= =????
唯我獨朱 發表於 18-6-2013 06:17 PM

和服下不穿內衣是常識好麻?:)
我相信好多唔打KOF的都會識佢, 不知火舞實在太有名~~~同春麗一樣
BTW, 呢隻造功真係唔錯~!!
Kamineko 發表於 18-6-2013 04:08 PM

如果Medicom出埋佢就可以同之前既春麗爭一長短了...可惜:67:
我想問下有無得脱關版權咩事?
好正呀~~~~~~~~~~~~~~:46:
support!