Toysdaily 玩具日報

查看: 9629|回復: 11

[玩具攝影] 美式 "不知火舞"~~~

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.451107401612036.101944.100001383413606&type=3 (以防PICASA看不到)

首先利申一下我有買隻噴血日式不知火舞... 和我的收藏差不多~ :46:

呢隻要COVER住唔比老虎知~~~ 今到美式惹"火"尤物...

美色當前... 你怎樣忍呢??? :43:
美色當前... 你怎樣忍呢???  :shy:
美色當前... 你怎樣忍呢???  :)
美色當前... 你怎樣忍呢???  :*
.......

吹咩????!!!! :p

係米睇到好HIGH呢~~~ :$

五指全可動~ I am loving it~ :handshake:

另一惹"火"尤物,我無講大話丫... :34:

其實真係幾型,好似同GHOST RIDER CROSSOVER 咁~

雙火柴人~ :78:

謝欣賞,不喜任插。 :p
VERY NICE !
比 Ghost Rider還美!:71:
:34:笑左!
樓主好野!
令大家失望唔好意思. 其實D COSPLAY真係令人噴血:46: 幾時來個鬼妹COSPLAY不知火舞呢????
最惡搞... :Q

最似... (台灣XX天后)... 至少胸前兩舊肉似... :46:

Wow.... this post must support ar .... because of the final 3 photos :67:
隻不知火舞個面相樣好怪 :(
終於知道係邊個,原來係台灣 i 級馬友蓉,無錯! 係 i 杯罩! 離題了:no:,但比許多cosplay甚至鬼妹更似呢!:46:
回復 7# 36韜

全身著火無嘜所謂啦!:DD
隻human torch感覺唔錯~
house of m個隻我都有~:71:

不過我就想要
http://marvelousnews.com/database/index.php?itemid=1208
呢隻多d... 不過遲遲都見唔到:oh:
隻human torch感覺唔錯~
house of m個隻我都有~

不過我就想要

呢隻多d... 不過遲遲都見唔到
charice1219 發表於 15-12-2012 08:15 PM

in's 一樓某格仔鋪賣全新6魚...:(
回復 11# 凱獸王

有咩? 唔多見倒, 外形好似都幾好, 但可動性點呢???:)