Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[分享討論] 幪面超人 鎧武

係喎,無出場幾集,遺忘左凌馬添 ……; 但係 細佬好奸夠古惑,我都係估佢 做final boss (睇到35集 … ...
roystoy 發表於 7-7-2014 02:52 PM

我懷疑凌馬個演員係咪有一排出左事拍吾到,之前有塲明明只係坐係控制台前,明明應該用真人但都變左身坐係度...定係我miss左啲野?
回復 365# takeshi

你講既集數我都有睇,不過佢變左身個甲度係有好多條線LINK住,應該係取數據中,重應該係拎緊OVERLORD的數據,不過你既說話都可以成立既,但又可能係佢搞緊某D大事,所以唔出現住咁囉…
我懷疑凌馬個演員係咪有一排出左事拍吾到,之前有塲明明只係坐係控制台前,明明應該用真人但 ...
takeshi 發表於 10-7-2014 04:18 PM

我覺得只係ac系列啱啱出左lemon呢件玩具所以變左身指揮做宣傳啫:(
黎緊果集又九唔搭八的??

淩馬都似係final boss,但今集講到咁明,最後個禁果要實同呢套甲有關,最後實落晌dj既手上。
黎緊果集又九唔搭八的??

淩馬都似係final boss,但今集講到咁明,最後個禁果要實同呢套甲有關,最後實落 ...
水水的基地 發表於 11-7-2014 03:53 PM

無錯, 下集又係翻外篇電影宣傳集數來
細佬 今集好勁,突破心理關口,極arms都食敗仗 ……
我覺得只係ac系列啱啱出左lemon呢件玩具所以變左身指揮做宣傳啫
yugi 發表於 11-7-2014 02:41 PM

原來... :50: :(...
岩岩睇完響應世界杯果集真係...:70:
8月3日又停播:53:

金髮舞幾乎已可肯定是女王了, 因為白亞見到舞後
凶龍玄
凶龍玄 …… 好似食左 翡翠 進化而成,遲d 會晤會 食左白亞呢?
我諗白亞喺比人食之前就去咗搵老婆喇=.=
得返暴君米奇同仁者紘太打……
至於戒斗,成為唯一嘅森林居民
白亞 比 翡翠偷襲得手,與世長辭 (思慮 生無可戀)……;  而家個個趕住搵蛇果 (主角除外)……;  而家真係 追住睇 ……
等於上年的翻版, 小妖精偷襲白魔(又係綠色偷襲白色), 而一直搵的東西在女主角體內
yugi 發表於 21-8-2014 10:54 AM
等於上年的翻版, 小妖精偷襲白魔(又係綠色偷襲白色), 而一直搵的東西在女主角體內

係喎,大大 一言驚醒 ……; 講開: 魔法師 最好睇都係果幾集 ……