Toysdaily 玩具日報

樓主: chungyuihing

[ENTERBAY] 大帝襲來!!!

James is not even as clutch as Kobe.  There is really no point to compare James to Jordan.......
回復  hoho10120998

BatIron 發表於 13-6-2013 10:28 AM

桜木花道>洛文>凡人 :52:
回復  AIR飛行之旅

原來係咁,我真的冇買高比,手上有紅45佐敦配備之前同其他師兄trade嘅廿三球 ...
chungyuihing 發表於 2013-6-13 12:11

出Kobe version2 麻煩新頭雕,
最好爆炸頭同8號波衫
如果24號既話麻煩作客呀大佬!
望住屋企嗰4隻jordan小隊真係有d......
CHING 請問佢開價幾$?
CHING 請問佢開價幾$?
hkman123hi 發表於 2013-6-13 15:02

占士既話佢開!%**囉
呢隻真係要睇定啲,要好好考慮下仲幫唔幫襯EB。
呢隻真係要睇定啲,要好好考慮下仲幫唔幫襯EB。
samuel2 發表於 2013-6-13 16:52

最衰ht唔同enterbay片過,
如果唔係就好睇囉
回復 37# terence4788

HT出EB可以收皮啦
Kobe 再出隨時都係行jordan 條路,頭雕都係果兩個,轉作客衫用返jordan body, 因為仲有大量維修body可以用,加紋身就用得,我對eb 已經冇期望,睇死佢咁出添。
回覆  terence4788

HT出EB可以收皮啦
samuel2 發表於 13-6-2013 06:10 PM

QC可能HT好, 但係HT既人頭雕真係唔太掂,HT既比例周不時都古古怪怪, 人樣尤其女人最出事.black window算好講真就唔多似scarlett johansson. EB 就個頭雕同鞋(以冇QC問題黎講)比較好.
頭雕EB真係出色!
嘩, 有新作, 外形唔錯, 好期待!!!
QC可能HT好, 但係HT既人頭雕真係唔太掂,HT既比例周不時都古古怪怪, 人樣尤其女人最出事.black window算 ...
mj23 發表於 13-6-2013 07:07 PM

老實講EB頭雕係掂,但其他野完全唔掂,同HT無得比。
頭像被屏蔽
回復 35# terence4788

唔該ching 個價貴過高比仔 :cool: