Toysdaily 玩具日報

樓主: chungyuihing

[ENTERBAY] 大帝襲來!!!

比起Mj 呢隻有双頭雕,價錢又平小小,都叫做合理。
希望大貨QC做得好D,入手行嚟都覺值得D丫。
如果james會出N個限定版的話,希望傻bill出呢個樣
pathk 發表於 12-6-2013 09:07 PM

諗起今日嗰場d觀眾:71:
回復  pathk

唔會又係二個頭出幾個版本呀
伏特加 發表於 12-6-2013 10:39 PM

搵鬼買, 佢都唔似MJ 咁大吸引力.
enterbay怕怕了:42:
body唔好再長短腳:69::blame::72:
雖然價格跟番KOBE,不過鞋得一對,變相又克扣咗D嘢。
果個笑臉似晒S.O'Neal.
回復 21# AIR飛行之旅

當日喺動漫會場入手至多對鞋,後來店頭大貨都只有一對的,所以唔算扣咗,可能遲啲動漫又有得送呢
MJ & James企埋一斉。。。。請不要令Jordan蒙羞。。。James同MJ根本吾同層次。:38:

可参考一下最近洛文既comment: 「James如果係80,90年代既球員, 只属普通質素。」
http://nba.si.com/2013/06/07/den ... mes-michael-jordan/

不能同意更多:42:
MJ & James企埋一斉。。。。請不要令Jordan蒙羞。。。James同MJ根本吾同層次。

...
BatIron 發表於 13-6-2013 09:26 AM

從今年嘅FINALS已經証明左RODMAN講嘅係冇錯!
JAMES Can't stand up for the team! Jordan Always CAN!!
回復 24# 天碼

老実講洛文話James係80,90年代係「普通質素」係有点児那個。
観賞NBA20年、James比我既印象係可以射3分同較有速度既郵差Karl Malone.:36:

基本上James係以力量同一定既爆発力去圧倒現今絶大多数球員。但技術(Double-Clutch, acrobatic shoot, etc)層面上好難用優美去形容。(我毎次見James and 1都覚得係一架快速既坦克衝埋去。。)同比賽最後階段、or球隊最需要得分既時候既表現、同Jordan比真係令人發笑.:38:
洛文 不嬲出名口臭...
但現今真係有邊個可以同jordan睇齊?到而家都無囉....,
拎個凡人同神比....點比?:34:
回復 26# hoho10120998

洛文>桜木花道<凡人
:57:
睇完Rodman說法, 如他所言, Jordan + Pippen + Rodman >>>> James + Wayne + Bosh
當時仲有個 best Sixth man - Toni Kukoc.

今日既Heats 仲未必贏倒當年既 Jazz 添。
回復  AIR飛行之旅

當日喺動漫會場入手至多對鞋,後來店頭大貨都只有一對的,所以唔算扣&#2165 ...
chungyuihing 發表於 13-6-2013 07:26 AM

會場多果對係銀鞋,屬第三對鞋。盒里低原本就有兩對。如果你有買KOBE,你再check多次,得一對即係EB俾少咗你。
回復 29# AIR飛行之旅

原來係咁,我真的冇買高比,手上有紅45佐敦配備之前同其他師兄trade嘅廿三球衣同對黑白11,想入嚟緊白廿三同占士。另外睇奶周話upgrade版高比都會係動漫公報