Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: darknight

[玩具攝影] 有心唔怕遲,6" Mafex Spidy 當12"玩 + 4 蛛連環一蛛人 O_O 加玩評! ! !

師兄的貼好正,我等緊10月出果一隻 Mafex蜘蛛俠!
回復 16# tolete

多謝。 我念有marvel legend隻新蛛超可動已完夢。 但mafex 2好似好多配件
回復  tolete

多謝。 我念有marvel legend隻新蛛超可動已完夢。 但mafex 2好似好多配件
darknight 發表於 30-3-2014 01:13 PM

就系喜歡佢多配件!:shiny:
小弟 2隻都有,各有喜愛之處,HT 件衫服 真係造得好靚好正,又晤影响可動性,Mafex 可動性,比例,同size最強,初入手時,連玩數天,連太太都問我 係咪好鐘意哩隻玩具……
回復 19# roystoy

完全認同∼∼∼∼
正,E隻真係好得,好彩我都後追左一隻{:1_220:}
圖靚! 不過師兄果隻BLACK COSTUME SPIDERMAN應該都係TOYBIZ 出品, 唔係HASBRO呢~
推好圖~~~!!這隻我那時也入了~!!沒話說的讚~!!!
回復 21# rx78man

入得好∼∼∼∼∼∼∼∼
回復 22# 消遙丸

這樣低可動不是hasbro嘅?!
回復 23# franktoys

有愛就要入! !!!
回復  消遙丸

這樣低可動不是hasbro嘅?!
darknight 發表於 31-3-2014 11:36 PM

對啊, 這是TOYBIZ 2004年的出品, 亦是至今可動最強的BLACK COSTUME SPIDER-MAN!

HASBRO有用呢個模返出過, 不過就將白色LOGO 改左用銀色
回復 27# 消遙丸

強! 但那條頸真是不知所謂....
哈, 始終係十年前O既貨仔呢~ 當年都好搶手的~
回復 29# 消遙丸

我都是這幾年後追... 所以亂了時序. {:1_231:}